un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a lansat Battlefield 3

30 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Ieri am trecut pentru câteva minute prin showroom-ul eMAG, unde s-a desfăşurat o competiţie de Battlefield 3 prilejuită de lansarea oficială a jocului. Nu ştiam că jocul are aşa mulţi fani, dar s-au adunat acolo suficienţi pentru toate rundele necesare de concurs şi se juca de zor.

Pare incredibil câte nume mari au fost printre sponsori. Şi-au unit forţele AirLive, Asus, Best Distribution, eMAG, Kingston, Logitech şi nVidia, împreună cu wasd.ro, s-a jucat pe ce-i mai bun (plăci GTX560, SSD-uri, iar un mouse Logitech G400 aş vrea şi eu – zici că-i făcut pentru mâna mea). Mi se pare o dovadă a faptului că astfel de lan party-uri au succes şi ar trebui organizate mai multe și pentru diverse jocuri, poate chiar şi pentru cei cu console.

Când am ajuns acolo tocmai se desfăşura şi un mic concurs de reasamblat tastele unei tastaturi, mişto ca idee.

Battlefield 3 este un FPS în lumea modernă, iar ceea ce-l face special este multiplayerul, unde pe hărţile imense se pot lupta până la 64 de jucători, nu doar că soldaţi cu arma în mână, ci şi că piloţi de avioane sau elicoptere. Single-player-ul se pare că nu e la înălţimea celui din Call of Duty, dar multiplayer-ul n-are concurenţa.

Joc Battlefield 3 pentru PC – 189 lei la eMAG.

    3 comentarii

  1. Eu joc de pe un GTX570, se vede exceptional jocul…

      (Citează)

    • Da, pai nu sunt multe de zis in descriere. Frumusetea lui este in hartile imense si realiste si in faptul ca te poti juca in 64. Iti dai seama ce echipa si commando-uri se fac atunci…
      E ca la CS: 2 echipe, unii pun bomba, altii o dezamorseaza. Milioane de fani, desi din descriere pare banal.

        (Citează)

  2. Descrirea jocului de la sfarsitul articolului pare atat de fada.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus