un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a deschis Terra Park

17 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

În Bucureşti pe Bd Timişoara, între AFI Palace şi Plaza Mall, s-a deschis Terra Park, un parc de distracţii ce se doreşte a fi nu doar următorul “Orăşelul Copiilor”, ci şi al tinerilor. Câteva atracţii, precum turnul înalt de pe care cazi liber, pentru câteva secunde, cu scaunele sau câteva ciocane şi OZN-uri ce te rotesc cu viteză destul de mare nu sunt în mod sigur pentru copii, dar 70% din spaţiu da.

Pentru distracţie plăteşti cu puncte, fiecare punct costând un leu. La intrare primeşti un card pe care trebuie să pui inițial minim 50 de lei, urmând să consumi aceste 50 de puncte în interior (atracţiile de copii mici costă 4 puncte, maşinuţele, ceşcuţele şi altele de afară costă 10 puncte, iar cele câteva mari şi puternice sunt 15 puncte). Aşadar, plăteşti 50 de lei intrarea şi apoi cheltui aceşti bani înăuntru (inclusiv pe mâncare poţi plăti cu punctele de pe card), iar cardul este valabil un an de zile şi poţi să-l şi reîncarci cu alte puncte dacă mai ai nevoie.

Priviţi galeria de imagini de mai jos pentru mai multe detalii, iar sub ea am pus o hartă detaliată care marchează intrarea în parc. Au câteva sute de locuri de parcare acolo. Păcat că s-a deschis când a venit frigul, iar rollercoasterul normal (nu vă gândiţi la unul grandios) şi cel cu apă vor fi gata abia la anul.

Întreaga galerie este pe SkyDrive prin linkul de mai jos:

Intrarea este pe străduța dintre AutoItalia și Petrom:

Vizualizare hartă mărită

    5 comentarii

  1. Terra Park, i’ll see you next year! :) Fara rollercoaster e degeaba.

      (Citează)

  2. Vroiam și eu să-l testez, dar cu frigul și ploaia de zilele astea am zis pas deocamdată.

      (Citează)

  3. poate asa smulgem la primavara copiii din fata calculatorului :D

      (Citează)

  4. Cand facem o bataie cu masini? Adica sa ne dam in masinute :D?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus