un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lipsa lui Steve Jobs era un semn rau

6 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

La lansarea iPhone 4S, deşi ştiam că prezentarea va fi făcută de Tim Cook, mă aşteptam ca şi Jobs să apară sub o formă sau alta. Printr-o convorbire Facetime, printr-un SMS, prin ceva. N-a apărut şi m-am gândit de atunci că o fi de rău.

Era de rău. Steve Jobs a murit astăzi dimineaţă. A demisionat de la Apple acum o lună şi jumătate şi vă spuneam atunci că decizia este logică dacă este luată pentru că are sănătatea şubredă, suferind de mulți ani de cancer. Acum îmi vine să zic că a greşit enorm pentru că n-a plecat mai devreme, dar poate ştia că nu are rost, că nici toţi banii din lume nu te salvează de cancer de pancreas.

  2 comentarii

 1. Daca murea acum 2 zile rectiile la iPhone 4S ar fi fost mai bune.

    (Citează)

 2. RIP

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus