un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone 4S la precomanda la eMAG, livrari din 10 noiembrie

15 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

iPhone 4S şi-a făcut apariţia în oferta eMAG, momentan ca precomandă, iar produsele vor fi livrate clienţilor începând cu 10 noiembrie, în ordinea comenzilor. Sunt disponibile toate variantele de memorie, pe alb şi pe negru, în aceleaşi condiţii, iar preţurile încep de la 2999 lei.

Detalii: Gama iPhone 4S la eMAG.

Se pare că am avut dreptate, nu?

Și Evomag le-a afișat, dar mai scumpe cu 100 de lei. Pun pariu că se vor micșora în curând cu câțiva lei sub prețul eMAG.
QuickMobile are aceleași prețuri ca eMAG.

    4 comentarii

  1. Deci diferenta dintre cel nou si cel vechi este de 350lei pt versiunea de 16GB si 250lei pentru versiunea de 32GB.
    Modelul vechi nu mai merita pana nu se ieftineste la un pret mai scazut.

      (Citează)

    • Depinde de strategia magazinului. Poate mai au putine bucati iPhone 4 in stoc si atunci ii mentin pretul sus tocmai ca sa “merite” sa cumperi modelul 4S. Pot scapa ulterior de stoc.

        (Citează)

  2. strategia magazinului? voucherul ala e aproape degeaba, au scumpit iPhone 4 cu aproape 200 ron odata cu debutul promotiei cu TVA inapoi, daca procedeaza la fel si cu produsele pe care le poti cumpara in februarie cu voucherul, mai bine pas…

      (Citează)

  3. Mi se par exagerate preturile,dar culmea e ca multi cumpara …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus