un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

5,4 lei litrul la Lukoil

26 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

O curată injectoarele şi or fi amuzante clipurile, dar eu în weekend am dat 5,40 lei pe litrul de benzină “din 98”, în timp ce la Petrom şi alte benzinării era 5,95. Nu ştiu de ce era aşa ieftină, poate o aveau de mult pe stoc :P Cert este că am găsit aceste preţuri la două staţii Lukoil, vineri şi sâmbătă, în timp ce duminică litrul costa cam 5,90 lei şi la Lukoilul de pe Virtuţii.

    22 comentarii

  1. Lukoil are reducere in week-end la combustibil de 10%.

      (Citează)

  2. Si eu am alimentat miercuri de la ei, si aveau aceeasi promotie: benzina de 98 la pretul celei de 95. Probabil sunt anumite zile in care se aplica promotia asta, desi nu am vazut sa-si faca reclama pe niciunde…

      (Citează)

  3. Continuati sa alimentati de la ei , dar sa nu va aud ca va merge prost motorul dupa :) .

      (Citează)

    • @rfm: are 50 de bani, nu procentual 10%, dar nu scria nicaieri ca ar fi reducerile de weekend sau altceva. Am vazut si vineri acelasi pret , la alta statie. Apoi duminica pe Virturii era 5,95. Poate am avut noroc.

      @Linux: din ce am observat, scot mai multi kilometri cu benzina Lukoil decat cu altele.

        (Citează)

  4. @nwradu :

    Lukoil are o promotie pana la sfarsitul anului prin care in fiecare vineri , sambata si duminica au la anumite statii din bucuresti prin rotatie benzina ECto 98 la acelasi pret cu 95 , poti gasi flyere referitoare la promotie si locatiile cu datele aferente.

    O sa mai fie si la noi acolo pe splai undeva la sf lui noiembrie.

      (Citează)

  5. De ce bagi benzina 98 si nu 95?

      (Citează)

  6. Iata si adresa promotiei

    http://www.lukoil.ro/promotie-ecto-despre.php

    Iar ca sa iti dai seama de promotie

    Dacă steagurile ecto flutură pe catargul staţiei, ai promoţie – poţi alimenta cu carburanţi ECTO la preţurile carburanţilor standart.

      (Citează)

  7. Prevad post pe blog :

    “Masina nu mai trage”

    “Merge in 2 pistoane”

    “motorul scoate un sgomot urat si relantiul sta jos de tot ”

    Nu v-ati intrebat de ce mereu statiile lookoil sunt goale , rar vad masina alimentand desi sunt foarte multe in bucuresti ?

      (Citează)

    • @Linux: bag de jumatate de an la Lukoil, n-am nici o problema.

      @AdrianG: de ce nu? Ce-are aia de 98?

      @vladio: mersi, aia cu steagurile nu o stiam.

        (Citează)

  8. @nwradu: Ma asteptam la un raspuns argumentat :) Nu am zis ca are ceva, eram curios care e parerea ta.

      (Citează)

  9. Au reduceri in week-end, insa singura data cand am vazut becul check engine aprins a fost dupa ce am bagat 2-3 plinuri de la Lukoil. Pana atunci eram fanul lor.
    Becul s-a stins singur la cateva zile dupa ce am alimentat din alta parte.

      (Citează)

  10. benzina de 98 e mai buna decat aia de 95 de exemplu, strict din punctul de vedere al rezistentei la autoaprindere (adica rezista la rapoarte mai mari de comprimare, fara a se autoaprinde). de asemenea, se aprinde mai lent, amestecul de carburant ajung la presiuni mai mari in momentul de dinaintea exploziei. la motoare mici, medii nu prea se simte. la vreun porsche turbo sau alte nebunii, da.

    motorina din contra, este “mai buna” daca rezista mai putin la autoaprindere.

    cu alte cuvinte, la aceleasi turatii rezulta consum mai mic si putere asemenatoare. dar la motoare mici nu se simte.

    din alt punct de vedere, am alimentat si eu de la bombe de benzinarii (lukoil e inca de firma) si se simtea diferenta. despre lukoil nu ma pot pronunta, dar comparatiile astea gen “la lukoil iti explodeaza motoru si iti ies pistoanele prin chiulasa, dar la petrom iti da 100 de cai in plus la logan” mi se par din seria “apple vs samsung”.

      (Citează)

  11. http://www.youtube.com/watch?v=d2o1-_4tAzU

    plus discutiile de pe forum-uri cu privire la problemele aparute dupa alimentarea cu benzina de la ei , or fi toti nebuni

      (Citează)

    • Pe orice subiect vei gasi in principal oameni nemultumiti care sa se planga despre asta pe net. Cei multumiti n-au motive sa-si exprime spontan incantarea despre un serviciu sau produs, decat daca au blog :P

      Aceleasi discutii despre nemultumiti le poti gasi despre orice benzinarie, orice shaorma, orice restaurant, orice telefon, orice orice.

        (Citează)

  12. Ok , but i told you so :D

      (Citează)

  13. @Radu este un Chevrolet Lacetti 1.6 pe benzina.

      (Citează)

    • Aha. Eu la Mondeo am aceiasi problema cam o data la 3 luni, dar nu e de la benzina ca de asta am bagat pana acum de la toti. Cica ar ramane supapa EGR blocata sau ceva asa, nu mai baga noxele inapoi in motor (ca sa nu polueze), ci le evacueaza, dar e considerata functionare anormala. De obicei se linisteste problema dupa ce merg inca o vreme sau face computerul de bord inca o sondare si vede ca nu mai e blocata.

        (Citează)

  14. @Dan Dacă ai Chevy înseamnă că ne-am cunoscut măcar o dată :) În general am rămas prieten cu toţi clienţii Opel/Chevy care au trecut pe la service cât am lucrat acolo (mult timp!) şi sper că m-am comportat cum se cuvine şi cu tine ;)

    PS: Să ştii că încă îi întreb pe cei de la Chevrolet când naiba pun un Cruze hatch pe drive test să te “trimit” acolo (n-am uitat). Din păcate, ei zic mereu că au deja modelul sedan pe drive şi nu pot/n-au voie să pună decât un număr fix de maşini pe drive test.

    Şi, că să confirm oarecum, în – să zicem – 95% din cazurile în care veneau maşini cu martorul de defecţiune motor aprins, şi nu aveau probleme clare, clientul îmi confirma că a băgat fie de la Lukoil, fie de la vreun partener Rompetrol/Petrom

      (Citează)

  15. @Alin masina face 6 ani in primavara si, in afara de anvelopele (Made in China) pe care am fost nevoit sa le schimb pana in 20.000 km, nu am avut nicio problema majora.

    In ultimii 3 ani am schimbat doar un bec la farul de pe dreapta.

    De exemplu, plachetii sunt cei originali si cred ca inaintea lor o sa schimb cureaua de transmisie :)

      (Citează)

  16. Regiunea Centru

    28/10/2011 la 3:28 PM

    Lasa ca o face 7 lei si rezolva problema :-)

      (Citează)

  17. In spatele unui lucru ieftin stiti ce se ascunde…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus