un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vel Pitar salveaza batranii Romaniei

13 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Proiectul umanitar ,,O felie de pâine pentru un bătrân” a fost susţinut de data aceasta de către VelPitar, care a donat 75 de pâini în cadrul acestui proiect umaniar. 2 săptămâni acestor 11 bătrâni de care avem grijă, nu le va lipsa pâinea. Dorim să mulţumim VelPitar pentru implicarea în acest proiect umanitar.

Iată că Vel Pitar s-a implicat cu adevărat în acest proiect şi a donat un uimitor număr de 75 de pâini! Acestea au ajuns la un total de 11 bătrâni, o adevărată salvare! Aşa zice un comunicat de presă destul de suspect primit pe email.

Desigur, eu n-am donat nici măcar o pâine, aşa că de ce îmi permit să fac mişto de cei care chiar o fac? Simplu, pentru că orice donaţie are şi o componentă de PR, numele firmei tale apărând în comunicate, reclame şi alte acte. Aşa că dacă tot ai parte de această expunere, măcar de jenă să donezi şi ceva mai semnificativ, nu un total de 75 pâini x 0,5 lei/pâine = 37 lei.

Eu sper că-i fals emailul primit.

    7 comentarii

  1. Mergeau si doar 75 de felii, dupa cum suna si titlul campaniei. Se stie ca babalacii nu mai au dinti si molfaie o faramita de paine o juma’ de ora.

      (Citează)

  2. Cred ca au donat paine de a lor. La 5 lei pret de magazin, sau hai sa zicem 3 lei cost productie si ambalare 75 x 3 = 225 lei, ceea ce tot e aiurea de putin.

      (Citează)

  3. a se inmulti cu 14 (2 sapt = 14 zile);

    Decat nimic, e ceva – macar nu le cer voturi…

      (Citează)

  4. Vel Pitar au o adevărată tradiţie a donaţiilor… creative. La un sortiment de pâine (poate sunt mai multe în campanie), ca să donezi, trebuie să-ţi faci cont pe un site, să introduci un cod de pe pachetul de pâine şi după aia să confirmi donaţia pe email.

      (Citează)

  5. Mda, cum zicea si Cristian Banu mai sus, donatia a fost proportionala cu rahatul lor de campanie de a strange emailuri valide de la prosti.
    Eu credeam ca n-o sa mearga, dar se pare ca inca mai sunt prosti in Ro… :)
    Puteau sa dea dracu 1000 de paini fara sa faca o campanie, si aia era.. dar cum afla lumea cat de buni sunt ei? Ca doar de asta donezi, sa te afle lumea, nu?
    Sper sa fie ultimele 75 de paini pe care le mai produc.. n-ar fi nicio pierdere

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus