un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Urmariti-ma live la Webstock

23 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

După cum ştiţi, astăzi dimineaţă a început Webstock 2011, cea mai importantă conferinţă a anului despre social media. Ţine până diseară, când se vor acorda şi nişte premii de profil într-o gala gigantică.

De la ora 14:30 vorbesc şi eu în categoria Future Trends despre viitorul smartphone-urilor, ba chiar și moderez secțiunea, având ciocănelul de judecător pregătit. Cei din sală vor putea vedea direcţia în care cred eu că ar trebui să se îndrepte tehnologiile integrate în aceste telefoane, iar voi, cei din faţa monitoarelor, puteţi să urmăriţi întreg Webstock-ul prin diverse medii de informare, astfel:

Vodafone a pregătit și o colecție foarte “hippy” de tricouri pentru participantii la conferință, o puteți vedea aici. HP organizează un concurs și pentru participanți și pentru cei de acasp, dând ca premiu câte o imprimantă cu ePrint, detalii aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus