un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plaja Paradisului (FotoDinCorfu)

23 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Cu aşa nume, trebuie să fie ceva special, nu? Chiar a fost. Plaja Paradisului e o plajă cu nisip (practic pietriş) alb şi apă limpede turcoaz, unde se spune că şi Ulise ar fi naufragiat Un vaporaş ne-a dus acolo, cu plecare din portul Alipa din Paleokastrita (“paleo-castrița”), şi ne-a lăsat câteva ore la plajă, soare, mare şi explorat grotele micuţe dintr-un capăt al plajei. Organizatorii au făcut chiar şi un grătar bun pe plajă, la prânz, sub marele zid de piatră albă.

corfu_plaja_paradisului_1


  3 comentarii

 1. frumoasa plaja :) vezi ca ti-ai rotit parasolarul sau ai pus un filtru prea gros, se curata cu putin photoshop

    (Citează)

 2. sau s-ar rezolva cu un filtru “slim”. eu am unul pentru un obieciv de 10mm (15mm cu crop APS) si merge perfect.
  http://www.digit-photo.com/Filtres_vissants-aFA0032/HOYA_Filtre_Polarisant_Circulaire_HD_Diametre_77_mm-rHOYAYHDPOLC077.html gasesti si mai ieftine decat asta (mai ales daca ai diam mai mic) dar marca si calitatea sticlei conteaza mult, pentru ca iti afecteaza puternic nivelul de detaliu al imaginii, culorile, etc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus