un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Meciul

28 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Oţelul n-a jucat bine. Nu ştiu cum s-a văzut de la televizor, dar de pe stadion părea că nu reuşesc să lege mai mult de 2-3 pase, iar centrările şi degajările erau mai mult la nimereală şi la noroc. N-au reuşit să găsească o metodă de a pătrunde prin apărarea Benficăi, alta decât “dă mingea în faţă şi speră să ajungă la unul de-al nostru”.

Nici Benfica n-a excelat, dar experienţa suplimentară şi munca de echipa şi-au spus cuvântul. Au avut o acţiune, au dat un gol, au plecat cu trei puncte. Bruno Cesar va rămâne în istorie ca fiind primul marcator de pe noul nostru stadion Naţional Arena, dar din păcate într-o înfrângere. Iar prin minutul 88, când am fi putut marca şi noi, mi s-a părut că acel şut merge direct în plasa porţii, dar n-a fost să fie.


Mi-au lipsit, în timpul meciului, reluările de la diverse faze. Mai amuzant a fost să urmăresc evoluţia scorului în partida Manchester vs Basel, unde doar doi oameni au dat 5 goluri. Statisticile meciului și alte scoruri din CL erau afișate periodic pe monitoarele stadionului.

Ce-mi pare cel mai rău este ca Oţelul n-a avut parte de o galerie mare şi de un stadion plin. Meritau acest lucru, iar 8000 de oameni este prea puţin. Poate că organizatorii ar trebui să regândească preţurile biletelor. E clar că lumea ar merge la meciuri, stadionul fiind unul de vis şi oraşul având o lipsă acută de locuri de distracţie, dar nu la preţurile acestea.

În plus, s-a verificat o altă teorie pe care am mai spus-o pe aici. Adu lume civilizată pe stadion şi le vei asigura o experienţă foarte plăcută. Când nu aruncă nimeni cu torţe, când nu rupe nimeni scaune şi nu le dă foc, când nu-ţi mănâncă nimeni seminţe în cap, e o experienţă foarte plăcută. Nici nu trebuie să fie un super-derby. Aş merge cu plăcere la alte meciuri dacă ar fi aceeaşi atmosferă.

    6 comentarii

  1. Avand in vedere scandalul din ultimele zile cu arbitrajele si manevrele facute “de sus” era si normal sa nu mai vina lumea la stadion.

    Plus ca s-au calicit la pretul biletelor.

      (Citează)

  2. cat au fost cele mai ieftine bilete? Citisem parca la Arhi ca pretul era undeva la 200 ron.

      (Citează)

  3. Eu am fost la Romania-Franta 170 Ron cu taxa de transport si am avut bilet in inel I tribuna II. Am fost aproximativ central + ca am ramas cu un stegulet si cu amintirea ca am fost la meciul de deschire , cred ca multi au mers pe aceeasi idee ca si a mea.Acum vad ca la Otelul – Manchester pretul biletului la tribuna II este 200 RON. Mi se pare mult pentru o echipa care nu arata nimic. Ce sa platesc spectacolul pe care l-ar face Manchester…. nu multumesc il vad la TV.
    Cred ca la Rapid – PSV o sa fie mai multi decat la Otelul – Benfica. O sa mai ma duc pe Arena Natioanala de asta sunt sigur ori la un meci al nationalei ori la un meci in primavara anului 2012 Europa League.

      (Citează)

  4. La Basel sunt 2 de Frei, nu stiu daca sunt rude. Ambii au dat gol. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus