un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concursul Vodafone “Oare se poate?”

29 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea


Vodafone a anunţat la Webstock unul din cele mai inedite concursuri din ultima perioadă, adresat dezvoltatorilor de aplicaţii pentru telefoane mobile. Se numeşte “Oare se poate?” şi are legătură cu campania privind ce poate să facă smartphone-ul tău.

Desfăşurarea este următoarea: oricine poate propune pe site-ul oficial al concursului idei de aplicaţii. Oricine, oricâte. Dacă-ţi doreşti vreo aplicaţie trăznită sau ceva ce ţi-ai dori ca telefonul tău să facă şi pare şi realizabilă, atunci propune-o în concurs. Ulterior, în faza doi, dezvoltatorii de aplicaţii pot prelua aceste idei şi le pot transforma în aplicaţii publice, existând deci şansa de a-ţi vedea ideea transpusă în realitate.

Pentru marele public se dau ca premiu 10 telefoane în 5 etape, din două în două săptămâni între 23 septembrie şi 30 noiembrie. Un juriu va analiza ideile propuse şi le va premia pe cele mai bune. Alte detalii şi regalamentul se găsesc pe vodafone.ro/oaresepoate. Ignoraţi ideile SF băgate de cei care n-au înţeles ideea concursului, gândiţi-vă la nişte posibile aplicaţii şi înscrieţi-vă ideile pe site, deoarece aveţi şanse să câştigaţi ceva.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus