un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bungee Jumping in Herastrau

2 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Dacă vroiai să faci bungee jumping în Bucureşti şi nu ştiai unde, acum se poate în parcul Herăstrău, unde a fost montată o macara de 60 de metri înălțime. Costă 100 de lei pe săritura, trebuie să ai minim 16 ani, dar până faci 18 ai nevoie şi de acordul părinţilor. Macaraua este montată la intrarea de la Charles de Gaulle. Detalii pe herastrauparc.ro

    8 comentarii

  1. 100 de lei? Nu-i cam mult?

    Ps. ai o reclama tare faina de la GroupOn – 49 Ron in loc de 49 Ron. Mare reducere ;)
    http://img3.imageshack.us/img3/6334/screenshotqmc.png

      (Citează)

    • Pentru o saritura nu mi se pare foarte scump. Nu e ca o faci toata ziua.

      Groupon e de vis. Cred ca mai trebuie lucrat la API-ul de interogheaza un server din germania dupa oferta zilei, ca e mereu varza. Acum e una cu 250 lei in loc de 250, o alta oferta excelenta. Economiseste 0 lei!

        (Citează)

  2. @Sabotor anul trecut la Vidraru (chiar pe baraj) era mai mult de 100 lei saritura.

      (Citează)

  3. @Sabotor Doar nu vrei sa te dai pana te plictisesti?! Te dai si tu o data, apoi mai strangi bani si te mai dai o data si tot asa :)

      (Citează)

  4. Ultima data cand am fost la Vidraru, (sa tot fie un an juma, poate doi) pe tabla aia de-acolo de pe platforma scria 100euroni.

      (Citează)

  5. @Nwradu
    tocmai, o singura saritura de la 60 de metri. Deci totul dureaza…. cat? 5 secunde?

    @Mihai Voiculescu
    Faptul ca altundeva e mai scump tot nu scuza pretul ridicat (ridicat din punctul meu de vedere). Si la Vidraru e altceva, e peisajul mai frumos :D.

      (Citează)

  6. @nwradu
    Pai normal ca toata treaba dureaza cateva secunde. De aceea mi se pare scump. 5 secunde si pac, s-a dus 10% din salariul majoritatii romanilor ;).

    Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca e mai ieftin decat in alte tari.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus