un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bella Vista

26 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Dacă ajungeţi prin Corfu, reţineţi acest nume: Bella Vista. Este un loc micuţ, undeva sus pe munte pe drumul spre satul Lakones, care oferă o vedere panoramică superbă asupra zonei Paleokastrita, considerată cea mai frumoasă zonă a insulei, un loc cu ape turcoaz în care stâncile intră până în mare şi creează golfuri micuţe şi pitoreşti cu plaje pentru turişti (care însă sunt pline de pietre).

Peste locuitorii din Lakones a dat norocul. Acum sute de ani satul a fost construit sus pe munte pentru a oferi o vedere panoramică a mării, pentru cazurile când piraţii veneau la prăduit. Fast-forward până în anul 2011 şi acele case valorează sute de mii de euro, având o privelişte de vis.

Bella Vista este de fapt numele dat la trei clădiri de pe acest drum montan, loc amenajat pentru a privi zona. Iar acolo se află şi un restaurant (Golden Fox cred că-i zice, dar nu e important), unde am luat masa şi de unde am privit marea. Au şi piscină, care arată cam aşa

iar de la mesele de pe terasă (în stânga piscinei) peisajul arată ca mai jos.

Am mâncat creveţi la grătar, cu condimente pe deasupra. Foarte buni, chiar dacă preparaţi destul de simplu, iar aceşti “king prawns” sunt foarte cărnoși.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus