un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aplicatie MyVodafone pentru Android

23 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Dacă utilizaţi serviciul MyVodafone.ro pentru a afla detalii despre factură şi pentru a vă contoriza convorbirile, atunci am veşti bune: Vodafone a anunţat astăzi la Webstock aplicaţia pentru Android care oferă aceleaşi detalii direct pe smartphone-ul tău.

O găsiţi în Market-ul oficial şi necesită Android 2.1 sau mai recent. După instalare aveţi la dispoziţie 5 mari opţiuni: Cost control, Factură, Promoţii, Magazine şi Asistenţă. Pentru a le accesa pe primele două trebuie să vă logaţi în aplicaţie cu contul vostru de myvodafone, altfel vă rămân doar ultimele trei opţiuni, astfel:

 • Promoţii arată cele mai noi oferte Vodafone.
 • Magazine încarcă un Google Maps pe care îţi arată toate magazinele Vodafone şi partenere Vodafone.
 • Asistență este un FAQ destul de mare care răspunde la întrebările puse de majoritatea clienţilor despre serviciile operatorului.

Harta magazinelor este chiar binevenită celor care caută să plătească o factură sau să reîncarce vreo cartelă, iar pagina de Asistență te lămureşte despre multe probleme direct pe telefon, fără a fi nevoie să navighezi prin opţiunile robotului telefonic. În Cost Control şi Factură încă n-am intrat pentru că nu am contul myvodafone autorizat (long story…).

  1 comentariu

 1. L-am instalat , foarte sarac , mult mai ok *123#

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus