un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

9 ganduri dupa meciul Romaniei

7 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

  1. Adrian Mutu n-a fost blocat de Pițurcă, ci de fapt a refuzat să joace. Având experienţă în domeniu de pe vremea când juca la Chelsea, a ştiut că iarba e de calitate proastă.
  2. Ieşind după pauză de la vestiare şi privind gazonul găurit, jucătorii francezi au zis “jucăm tot fotbal sau o dăm pe un golf cu 128 de găuri?”
  3. Bucureştiul o fi invadat de omizi, dar cârtițele se îndreaptă spre stadion în număr mare. Au auzit că Naţional Arena este un complex rezidenţial nou-construit şi sunt găuri de lux disponibile.
  4. Un câine vagabond, privind gazonul, a fost auzit exclamând “frate, dar rău e să uiţi unde-ai îngropat osul, uite ce faci apoi!
  5. După meci Riberry a declarat că România este o ţară frumoasă, dar cam plină de gropi. A simţit multe când autocarul i-a dus de la aeroport la hotel şi stadion, dar nu credea că va da de ele chiar şi în stadion.
  6. Dan Diaconescu spune că gazonul nu s-a lipit bine pentru că super-ciocoiul Oprescu a furat tot lipiciul pentru a-l folosi la alegerile viitoare la lipit postere electorale. Vrăjitoarea prezisese şi asta.
  7. Nu doar meciurile din Liga 1 ale formaţiilor bucureştene se vor desfăşura pe Naţional Arena. În timpul iernii se muta aici şi turneul de golf de la Clubul Diplomaţilor.
  8. Atât Peter North, cât şi Rocco Siffredi au declarat că atâtea “găuri” n-au văzut nici măcar ei la viaţa lor. Şi au văzut multe…
  9. Peter Jackson regretă că a terminat filmările la The Hobbit. Scenele din Comitat ar fi putut fi filmate mult mai ieftin la Bucureşti.


imaginile originale via gsp.ro

    2 comentarii

  1. 6le rulz=))

      (Citează)

  2. tara de kkt cu stadioane de kkt…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus