un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vrei sa mergi cu un Segway?

21 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Dacă vrei să te “dai” cu un Segway, o poți face oricând în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Am trecut ieri pe acolo și, desi eu am închiriat doar o bicicletă dublă, am notat și celelalte prețuri. Astfel, avem așa:

  • Segway – 25 lei pentru 15 minute
  • Bicicleta dublă electrică (nu dai la pedale, merge singură) – 35 lei pentru 15 minute (două persoane)
  • GoKart-uri Ferrari – 10 lei pentru 15 minute sau 35 de lei pentru o oră
  • Bicicleta dublă normală (cu pedale) – 20 de lei pentru 30 de minute (două persoane)

Segway-urile au roți mari, fiind bune de mers și pe iarbă, printre copaci. Bicicletele arată de fapt ca niște trăsuri, au patru roți și două scaune, așezate paralel, plus volan pentru schimbat direcția. Cele electrice au o baterie sub scaun și merg singure (și destul de rapid), iar la cele normale dai la pedale de-ți ies capacele. Măcar toate au prelată deasupra, ca să nu te bată soarele în cap.

La Roata Mare din Herăstrău se ajunge cel mai simplu de pe Șoseaua Nordului.


Vizualizare hartă mărită

    9 comentarii

  1. Am mers cu o dracovenie d-asta in Turcia. Evident, era mult mai ieftin (7 euro – 1 ora). Sincer, sa te plimbi pe o faleza, prin parc, prin centrul si stradutele adiacente unui oras medieval (de exemplu) e ideal. Si fun. Si amuzant. Si dragut. O DATA. Pretul pentru o dracovenie d-asta sare de 6000 EURO. si, chiar daca “combustibilul” il ai aproape pe gratis (te costa 1-2 lei pentru un full charge), pana-si amortizeaza investitia trec vreo… 50 de ani :).

      (Citează)

  2. In Brno si Viena (mai ales) am vazut o gramade de semne cu “interzis pentru segway” :)

      (Citează)

  3. @Mihai
    Unde in Brno sunt semne cu interzis pentru segway?

      (Citează)

  4. Desi mi se pare mai mult pentru batrani si tururi de orase sau pentru securitatea in aeroporturi, poate fi o chestie amuzanta, de incercat o data.

    Cat despre restrictii: http://en.wikipedia.org/wiki/Segway_PT#Restrictions_on_use

      (Citează)

  5. @Sabotor Castelul Spielberk

      (Citează)

  6. @Mihai, nu imi amintesc sa fi vazut, dar probabil ca o fi semnul. Totusi, urcarea pana la castel e cam in coasta si coborarea risca sa fie abrupta, deci poate de asta.

      (Citează)

  7. @ioana te duc intr-o zi, cand avem timp :) sa ti-l arat :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus