un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steve Jobs a demisionat

25 Aug 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Steve Jobs a anunţat că demisionează din funcţia de CEO al companiei Apple, motivând că nu-şi mai poate desfăşura activitatea la nivelul cerut de exigenţele postului de director suprem. În locul său compania Apple va fi condusă cel mai probabil de Tim Cook, care este în firmă din 1998 şi ocupă postul de Chief Operating Officer.

Jobs nu va pleca de tot din compania pe care a fondat-o, ci a cerut consiliului de administrare să-i permită să-şi păstreze funcţii în consiliu şi în firmă.

Decizia? Logică, dacă într-adevăr are sănătatea atât de şubredă pe cât se zice, suferind de cancer.

Faptul că rămâne în firmă? Probabil silit de acţionari, ca o garanţie în faţa publicului. Eu aş fi preferat să aud că se retrage la malul mării şi se bucură de viaţă, dar e greu să scapi.

Apple în viitor? La fel. Probabil că planurile sunt deja făcute pentru încă 3-4 generaţii viitoare de iPhone şi iPad şi doar trebuie puse în practică.

via CNN.

    4 comentarii

  1. Ăştia îl ţin în geam, să ii încaseze pensia.

    De când era programat postul ăsta?

      (Citează)

  2. La cati bani are… isi poate permite orice. Nu mai putem noi de grija lui…

      (Citează)

  3. cand a “demisionat” gates n-a fost asa mare tamtam.. asa cum nici lansarea W7 n-a fost un big fucking event spre deosebire de apple care scoate sistemele alea de operare pe banda rulanta. ok poate nu ballmer e cea mai buna alegere dar asta e partea a doua.

      (Citează)

    • @nashu: cam asa ceva. M-a sunat Steve cu doua zile in urma sa-mi spuna, l-am scris atunci, am convenit ca anunt dupa ce face el public totul.

      @enzo: da, dar de boala nu-l scapa, se pare.

      @laur: a fost la fel si cu Gates. Interviuri, clipuri funny, dar acolo e alt tip de personaj. Plus ca Apple a facut mereu show cu lansarile, pe cand altii doar au incercat sa-i imite si nu au reusit. Asta e stilul companiei.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus