un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si Cancan.ro ia o teapa

6 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Cancan o face cu ou şi cu oţet pe Monica Gabor. Relatând despre cum aceasta s-a dus împreună cu sora Ramona şi cu fetiţa Irinuca în satul lor natal de pe lângă Bacău, Cancan povesteşte cum femeile au fost înjurate de toţi sătenii, fiind numite târfe, curve de pe centură, vândute interlopilor, “te-ai f***t cu unul şi cu altul prin Bacău” şi, cea mai tare acuzaţie, “acum vrei să strici şi casa chinezului”, pentru că ţăranilor din fundul României le pasă foarte tare de soarta poporului chinez şi de familia respectivului miliardar.

Cancan a preluat aceste materiale de pe blogul unui martor la eveniment. Blogger dintr-un sat din Bacău, martor la eveniment? Mie mi s-a aprins un beculeţ care indica faptul că ceva nu sună bine aici, dar pentru cei de la Cancan e clar că lumina nu se aprinde şi la ultimul etaj, ca să zic aşa. E goală mansarda. Pe blogul respectiv, către care chiar Cancan dă link, scrie mare acum la final:

P.S.Iata, dragi colegi din presa cum puteti fi manipulati.Din pacate, nimic din ceea ce ati citit nu este adevarat. Am vrut doar sa demonstrez cum se lucreaza in 2011 in presa tabloida, dupa ureche. Puteati macar sa luati legatura cu administratorul blogului, ca sa va convingeti sau nu de veridicitatea materialului. Din ce stiu eu, o informatie se verifica din trei surse. Minim. Gresesc? Ii multumesc lui Razvan Bibire (www.contrasens.com) care mi-a ridicat mingea la fileu.

Desigur, nici o scuză oficială din partea ziarului. Mulțumim și bloggerului respectiv, astfel de păcăleli nu ajută deloc ca oamenii să aibă încredere in ceea ce scriem.

via Cancan si Lacrima lui Ovidiu.

    4 comentarii

  1. Ma aventurez si eu cu o parere. Nici pe Cancan nici pe cititorii fituicii nu-i intereseaza veridicitatea stirii. Conteaza doar ca e un subiect de facut cruci si scuipat in san. Chiar si asa, fata de alte lucruri care apar in tabloide, asta macar are o sursa :))

      (Citează)

  2. Eu sunt de acord cu bloggerul respectiv. Poate daca si-ar bate cat mai multi joc s-ar verifica si sursele mai des. Oricum cei care citesc Cancan/Libertatea/Click nu au nevoie de informatii adevarate. Au nevoie de o poveste care sa le distraga atentia de la viata lor mizera. Isi merita soarta.

      (Citează)

    • Atunci sa nu se mai chinuie deloc cu sursele, ci doar sa inventeze povesti, cum faceau aia cu paranormalul.

      Eu nu plang pentru Cancan, ci pentru bloguri.

        (Citează)

  3. Oricum un ziar Cancan e ca o legenda. Articolele contin un sambure de adevar si atat. Cred ca daca am verifica sursele din toate articolele lor ar fi jale ..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus