un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Politia ia masuri dure impotriva celor care conduc bauti

25 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

N-am zis şi în ce ţară se întâmplă asta. Nu la noi. La noi găseşti, garantat, în fiecare zi cel puţin o ştire despre oameni morţi deoarece cineva s-a urcat băut la volan sau despre crime făcute sub influenţa alcoolului.

Reţineţi clipul de mai jos şi daţi-l mai departe, ca să vadă toţi cum face Poliţia Română ordine. Şeful de post din Nufăru, jud Tulcea, a făcut accident în timp ce conducea beat. Era atât de luat încât l-au fugărit reporterii prin tufişuri, îmbrăcat doar în nişte chiloţi. Însă, în loc să fie testat şi arestat, a venit adjunctul şi l-a luat de la faţa locului şi l-a dus cine ştie unde, fără să i se ia alcoolemia şi fără să-i fie deschis dosar penal. A doua zi omul s-a băgat în concediu de odihnă şi gata, nu mai dă ochii cu nimeni.

Poliţiştii văd toată ziua morţi şi răniţi desfiguraţi de accidente auto. Dacă nici ei nu se feresc, instinctual, să conducă după ce se îmbată, atunci ce poţi cere de la alţii?

    1 comentariu

  1. orice om beat care moare la volan, orice om care circula cu viteza si moare la volan, etc inseamna un prost in minus in aceasta minunata tara, ceea ce nu este decat un lucru bun.

    eu mereu am zis ca daca as ajunge la varf as scoate limitele de viteza, de alcoolemie, etc. adica, daca esti prost, fa-ne un serviciu si mori.

    PROBLEMA cea mai grava este ca de (alarmant) multe ori prostii mai sus numiti iau cu ei si oameni nevinovati, care in urma unor coincidente macabre erau in zona.

    asdar, tie de cine iti pare mai rau:

    a) de prostu care moare beat la volan (sa zicem)

    b) de sarmanu care moare nevinovat

    c) de amandoi

    PS: exista doar un raspuns corect

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus