un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iarasi n-avem noroc de Barcelona sau Milan

26 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Pentru al 5-lea(?) an, o echipă românească nu are norocul să pice într-o grupă “de foc” din Champions League. Spun “norocul” pentru că, hai să fim realişti, echipele noastre nu pot trece nici de cea mai uşoară grupă din competiţie. Încă nu sunt la acel nivel, mai ales Oţelul Galaţi.

Aşadar, singura şansă în Champions League este să facă spectacol, să aducă echipe mari şi să umple stadionul naţional cu 55.000 de spectatori. Dacă nu câştigi meciuri, măcar să câştigi banii de pe urma biletelor. Din păcate Oţelul a picat doar cu Manchester din categoria echipelor de elită.

  1. Oţelul Galaţi
  2. Manchester United
  3. Benfica Lisabona
  4. FC Basel

În alte știri, îi stă homarul franțuzesc în gât lui Borcea la nuntă după ce Dinamo și-a luat-o mai rău decât o actriță porno japoneză dintr-un film de gangbang.

    15 comentarii

  1. Vezi ca si Benfica este echipa buna:). De Basel nu mai spun:)…Astia sunt ca si Dinamo…joaca cand vor si cand pot:D

      (Citează)

  2. Imi precomandasem bilete special cu speranta ca pica in ceva grupa tare. Cand i-au scos pe Otelu din urna, aveau sanse 1 din 3 sa pice in grupa cu Barcelona, AC Milan si Bate Borisov. Eram lipit de televizor aproape ca la semifinala cu Middlesbourough. La fel ca atunci, m-am desumflat la final.

    Benfica si Manchester nu cred ca merita caruta de bani (care nu s-a anuntat inca exact cat ar fi), fie si cu reducerea aia de 40%. Oricum, trebuia sa mai caut cel putin un fraier/fan care sa dea banii pe bilet (pachetele erau de cel putin 3 bilete x 3 etape).

      (Citează)

  3. Mor cand intru la moderare!

      (Citează)

    • @nashu: un pisoi moare de cate ori nu intri la moderare, asa ca este necesar. Think of the kittens!

      @Mark: da, dar puteau fi doua bune. Iar cu fotbalul englez nu prea au romanii mare afinitate, sunt sigur ca multi ar fi preferat echipe tari din Spania sau Italia.

        (Citează)

  4. “doar” United? ffs, e prima echipa din lume, dupa coeficienti cel putin: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2011.html

      (Citează)

  5. De fapt, o pisicuta se umezeste de fiecare data cand vorbesc eu.

    Si, pe subiect: ieri, la ora tragerii la sorti, pentru prima data de cand urmaresc eu, ceva romanesc a devenit trending topic pe Twitter. Cantitatea de bancuri despre echipa “noastra” a fost fara numar. :D

      (Citează)

  6. Nashu_mare, astea sunt preferintele tale personale, nici macar obiective.

    Lasand la o parte Barcelona/ Manchester si orice alta echipa care ar fi picat din grupa nr 1, comparand Benfica cu AC Milan in momentul de fata nu vad foarte mari diferente. Milan de abia ce si-a revenit dupa ce in ultimii ani a trait mai mult cu numele si cu scandalurile sexuale ale patronului Berlusconi( de aia e in grupa nr 2 valorica )

    Grupa perfecta ar fi fost Barcelona, Milan, M.City. E mai bine FC Basel decat Borisovii, cu ocazia asta Dorinel o sa le duca niste pexiglass cu dedicatie de la senor Cartu.

    Revenind, ar fi fost un boom mai mare sa vina Barcelona, dar nu e deloc mare diferenta fata de ce poate arata Manchester United. Lumea nu cred ca uita vechiul stadion plin si atmosfera din 2004.

    @Nw_Radu, gresesti. Campionatul englezesc este extrem de urmarit in Romania. Doar cel spaniol ii mai da curs, in niciun caz cel italian – suporterii din vechea garda il urmaresc mai mult, nicidecum cei tineri.

    In Spania exista 2 echipe – Barcelona si Real. In Anglia exista un campionat intreg.

    Daca stam sa luam doar suporterii romani ai lui Manchester si Liverpool ajungem la un numar cu mult peste toata liga Italiana.
    Campionatul englezesc este cel mai bine vandut in lume.

    In fine, multa bafta Otelului.. o sa aiba nevoie.

      (Citează)

  7. doar ManUtd. Ce dreaq, o echipa de duzina dintr-un campionat banal :D

      (Citează)

  8. @Adyo

    Din comentariul tau reiese ca tu esti ala care mi-ar plati biletele la meci si ma certi ca nu-mi face placere sa merg.

      (Citează)

  9. Otelul va juca pe National Arena ? :)

      (Citează)

  10. Şi eu mi-aş fi dorit ca Oţelul să pice în grupa H, alături de Barcelona şi AC Milan, dar din păcate n-a fost să fie…va trebui să ne mulţumim cu Man.United. În plus, mai bine să jucăm cu o echipă din Elveţia decât cu una din Belarus.

      (Citează)

  11. ManUtd – Arsenal 8-2

    Ce ghinion bre. NU vine macar o echipa tare in Bucuresti :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus