un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un cititor intreaba: canalele extra de la RCS se prind pe DVB-C?

14 Jul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Mă întreabă pe email un cititor dacă pe un televizor cu DVB-C (modelul 32LD465 chiar) vede şi canalele din pachetul extra de la RCS (presupunând, evident, că le plăteşte). La asta n-am ştiut ce să-i răspund, pentru că eu sunt zgârcit şi am doar pachetul de baza de la RCS, dar oricum am şi decodor HD separat, neavând un televizor aşa nou.

Răspundeţi voi. Pe un televizor cu DVB-C se prind şi canalele extra? Dar HBO şi HBO HD, în caz că le plăteşti? Câte canale prindeți în total, vizibile, doar cu televizorul și tunerul digital din acesta?

    10 comentarii

  1. Programele codate (HBO, cele din grila extra, DigiFilm) nu se pot receptiona decat cu receptorul oferit de catre RCS. Nu exista nici o posibilitate in acest moment (si nici interes din partea RCS) de a receptiona aceste programe pe un tv cu dvb-c.

      (Citează)

  2. Da, pot confirma si eu – cu DVB-C nu poti receptiona canalele extra la Digi/RCS/RDS chiar daca sunt platite :( – e o prostie, mai ales ca sunt asa de putine receivere HD disponibile.

      (Citează)

  3. Din pacate trebuie sa dau acelasi raspuns ca si Marius, in momentul de fata la RCS nu exista Module CAM compatibile pentru a putea introduce cartelele de la RCS.

      (Citează)

  4. Nici macar cele necodate? Gen TVR HD, PROTV HD etc.

      (Citează)

  5. cele necodate se receptioneaza fara probleme

      (Citează)

  6. Cu pachetul de baza sau pachetul extra de la RDS DAR fara receiver separat de la ei se prind in format digital o mare parte din programele existente in pachetul extra
    Problema e ca exceptiile cam sunt canalele care merita vazute digital: HBO-urile, majoritatea Discovery-urilor in afara de cel clasic, Digi Film si inca vreo 2-3.
    Surprinzator, in acest moment se prind canalele HD existente la ei.

      (Citează)

  7. Cu pachetul de baza sau pachetul extra de la RDS, DAR fara receiver separat de la ei, se prind in format digital o mare parte din programele existente in pachetul extra.
    Problema e ca exceptiile cam sunt canalele care merita vazute digital, HBO-urile, majoritatea Discovery-urilor in afara de cel classic, Digi Film si inca vreo 2-3.
    Surprinzator, in acest moment se prind canalele HD existente la ei.

      (Citează)

  8. SEO lover!!! Stiai si tu raspunsul…

      (Citează)

    • Nu, eu chiar era sa-i spun ca se prind si canalele extra pentru ca blocarea lor se face din cutia de pe bloc. Eu am doar baza si HBO, asa ca nu ma pricep bine, si am decodor de la ei. Tot prin 101 canale din care vreo 15 sunt codate si neaccesibile, probabil fiind nevoie sa le platesc. CUlmea, nu prind HBO prin decodor, desi cred ca daca sun la ei mi-ar da drumul de la distanta.

        (Citează)

  9. IPTV-ul de la RDS e pe vine in curand :) platforuma digitv terestra e doar de incalzire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus