un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai abrupt rollercoaster

14 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Mereu mi-am dorit să mă dau într-un rollercoster din acela serios, cu viteză şi suişuri şi coborâşuri mari. Am fost la Eurodisney, dar acelea sunt cam de copii, nu chestiile serioase pe care le vezi în filme sau în documentare pe Discovery.

Când mă uit la filmul de mai jos, din Japonia, unde s-a deschis un rollercoaster care coboară la 120 de grade, adică la “mai mult” decât vertical, de stai cu capul în jos, mă întreb totuşi dacă aş avea curajul să o fac. Ajuns în faţa lui, m-aş uita la dimensiunile sale impresionante ca la o cetate ce trebuie cucerită, i-aş studia turnurile înalte ca pe ale unui Everest ce trebuie escaladat, i-aş admira viteza amețitoare ca pe a unui animal sălbatic ce trebuie îmblânzit? Sau din contră, i-aş întoarce spatele şi aş pleca, înfrânt de suişurile şi coborâşurile mult prea dure pentru mine, lăsând în urmă o coadă gigantică de copilaşi mai curajoşi decât subsemnatul, deși au doar jumătate din vârsta mea?

Eu uneori mă întreb şi din astea.

via ProTV.

    2 comentarii

  1. Radu Apostolescu

    14/07/2011 la 12:37 PM

    Daca iti invingi teama si te relaxezi, senzatiile sunt fabuloase :). Iti spune unul care s-ar da toata ziua in asa ceva. Iti recomand Portaventura, la 80 km sud de Barcelona.

      (Citează)

  2. Si mai aproape de Barcelona e Europapark in Germania, langa Freiburg :) E foarte tare…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus