un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si nu uita de… (2 glume cu prezervative)

11 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Iată o imagine din Carrefour. În stânga cărucioare de copii, în dreapta scutece. În faţă un raft cu prezervative Durex, pe el scris “şi nu uita de…”.

Eu zic că dacă ai ajuns la acel raion e cam târziu să-ţi mai aduci aminte de prezervative. Ai trecut deja de momentul în care ţi-ar fi fost utile, dar nu le-ai avut.

Imaginea doi, la casa de marcat. Suportul acela mov îţi permite să agăţi 3 sacoşe de el şi să le cari confortabil, fără a-ţi tăia degetele în ele deoarece tu ţii mânerul moale și cauciucat. Cum se cheamă dispozitivul? Magic Hand. Unde este pusă “mâna magică”? Lângă prezervative, ca să poţi face glume bune despre de-ale mâinii şi de-ale gurii, că tot pe acolo sunt şi gume de mestecat şi rujuri.

    5 comentarii

  1. Mana aia magica nu mai mult te incurca la carat? Nu vorbesc de greutate, ci de modul in care vor atarna niste sacose… Sacosele au manerele pozitionate in asa fel incat atunci cand le cari sa fie paralele cu directia de mers, insa daca folosesti mana magica vor fi perpendiculare pe directia de mers, lovindu-le cu piciorul…

      (Citează)

    • Cred ca este in primul rand pentru sacose din plastic din acela subtire, la care manerul se subtiaza de-ti taie mana si oricum sta in orice pozitie.

        (Citează)

  2. Sa vezi la Auchan cum testele de sarcina sint linga prezervative :))
    Mereu ma ia cu fiori cind trec pe acolo :))

      (Citează)

  3. Ma gandeam, ca poate, daca te hotarasti sa faci un copil, si te uiti prin magazine, sa te pregatesti, ai la indemana, calmantul.

      (Citează)

  4. Dupa ce ai facut un copil poate nu vrei sa (mai) faci altul. Sau altfel spus, exista viata sexuala si dupa ce faci copii.
    Mi se pare foarte potrivita pozitionarea prezervativelor la raionul cu articole pentru copii (ca si a altor produse, de exemplu balsamuri de rufe de tip sensitive, in paralel cu afisarea lor si la raionul de detergenti). Parintii uneori nu au timp sa alerge intre sute de mii se raioane.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus