un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung NX100 arata bine

15 Jul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii


Pe NX100 l-am văzut odată cu televizoarele Samsung. Arată bine, cu liniile ondulate deja specifice şi laptopurilor Samsung, micuţ şi cu un senzor mai performant decât al camerelor point-and-shoot de aceeaşi dimensiune. Are senzor APS-C de 14 megapixeli, ecran AMOLED, filmează HD, iar la dimensiunile sale poate fi aparatul perfect pentru o vacanță în care nu vrei să cari ditamai DSLR-ul după tine, dar totuși vrei o calitate bună a fotografiilor și câte un background defocusat. Poate reușesc sa-l testez și eu.

Aparat foto digital Samsung NX100, obiectiv 20-50mm – 1400 de lei la eMAG.

    5 comentarii

  1. Aaa, cat de tare, fa review, fa review! Sunt plecat din tara si chiar pusesem un pic ochii pe aparatul asta.. In principiu ma intresa ceva mai micut cu obiective interschimbabile. As fi optat initial pt un dslr, dar e prea mare si nu o sa il folosesc niciodata la adevarul potential.

      (Citează)

  2. Am citit un review pe internet intre Samsung NX100,Olympus E-PL2,Panasonic
    GF2,Samsung NX10,Sony NEX-5,Nikon D5000.
    Din punct de vedere al calitatii fotografice din ce-am vazut Sony NEX-5 este superior celorlalte (ori nu au stiut aia sa foloseasca potentialul Nikonului).Eu sunt fan NIKON si vroiam sa-mi achizitionez D5100 care este superior NEX-ului dar acum parca m-as indrepta mai mult spre NEX-5 desi nu este un DSRL in adevaratul sens al cuvantului.

      (Citează)

  3. Eu nu m-as grabi prea tare cu NX100, eu as mai astepta pana la toamna cand si Nikon cat si Canon vor scoate ceva asemanator.

    Iar ptr cei ce au nevoie de ceva ptr vacanta recomand NEX-urile desii optica lor lasa de dorit

    http://photorumors.com/2011/07/16/samsung-nx100-now-discontinued/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PhotoRumors+%28PhotoRumors.com%29

      (Citează)

  4. E totusi si o diferenta de pret intre sony nex3, 5 si samsung nx100.. sunt curios de diferenta de calitate si daca sony-ul merita diferenta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus