un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mi-am tras Facebook

17 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Am observat că unii oameni stau toată ziua cu Facebook-ul deschis. Dacă nu pot să-i aduc pe ei la blog, aduc blogul pe Facebook, ca să puteţi vedea în acea interfaţă noutăţile scrise de mine aici, eventual să puteţi comenta acolo la ele, la fotografii și la alte chestii mișto pe care le voi scrie doar pe Facebook.

Puteţi da un like prin caseta din dreapta, de pe prima poziţie a sidebar-ului, sau aici.

  6 comentarii

 1. Ar fi arătat mai bine fan page ul ăsta dacă ar fi avut moaca ăluia de ii da numele in locul logo ului. Cultul personalităţii ar fi fost dus cu o treaptă mai sus.

    (Citează)

 2. Glumeşti, nu? La ce expunere ai, doar cei care nu ştiu ce e ăla blog, nu îţi cunosc identitatea secretă.

    (Citează)

 3. Gata, ai peste 25 fani. Poti sa faci url-ul la facebook mai sexy: http://www.facebook.com/help/?faq=121237621291199. Alege un username pt pagina. :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus