un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG+Microsoft premiaza olimpicii la fizica

30 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

eMAG şi Microsoft i-au premiat pe cei cinci olimpici medaliaţi cu aur şi argint la Olimpiada Internaţională de Fizică, desfăşurată anul acesta în Tailanda, împreună cu profesoara lor. A fost o decizie spontană şi am impresia că premiul oferit, un notebook Dell Studio XPS, este mult mai mare decât orice le va da statul român pentru performanţa lor.

Ideea este de lăudat şi cu siguranţă că mai multe firme ar trebui să se sesizeze şi să acorde astfel de premii, mai ales dacă statul nu poate premia performanța celor care reprezintă România peste hotare. Sigur că şi firmele (sau, în acest caz, eMAG) capătă nişte publicitate prin această metodă, dar dacă nici acum nu este meritată, atunci când?

Imagini mai multe și un clip găsiți pe blogul eMAG. Dacă vrei să le spui şi tu un bravo, o poţi face pe pagina de Facebook făcută special pentru asta. Un like ajunge.

  1 comentariu

 1. cand eram eu in liceu statul dadea cateva zeci de milioane pentru medalii la internationale. nu cred ca acum nu mai da..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus