un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De pe Podul Basarab spre Bucurestii Noi

20 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Pasajul Basarab nu are ieşire spre Bucureştii Noi, dacă vii pe el dinspre Cotroceni. Ieşire este doar spre Gara de Nord, dar dacă de fapt vrei să mergi în direcţia opusă, spre Piaţa 1 Mai şi Bucureştii Noi şi Podul Constantă, trebuie să mergi pe Basarab până la capăt şi apoi să întorci la prima intersecţie şi să revii pe lângă Pasaj, la baza acestuia, unde e un semafor destul de lung.

Există ÅŸi o cale mai scurtă. Cum se termină Pasajul Basarab faci dreapta (la indicatorul de TârgoviÅŸte), apoi dreapta iarăşi pe prima străduţă (e din nou indicator de TârgoviÅŸte). Respectiva străduÅ£a este frumos acoperită cu pavaj ornamental care probabil va fi distrus de traficul pe care îl atrage acum, dar asta e… chiar AdministraÅ£ia Drumului a pus indicatorul pe acolo. Se iese în Calea Grivitei ÅŸi gata. Simplu ÅŸi rapid.

    7 comentarii

  1. stergatoare valeo cu sensor ?!

      (Citează)

  2. dap… si eu am avut problema asta… Dar din comoditate si nesimtire traversez linia de tramvai fix inainte de semafor. Comit ilegalitati datorita mintii slabe a proiectantilor. Plus ca acum se face coloana de masini si din directia pasajului Victoria spre calea Grivitei.

      (Citează)

  3. ieri am fost iar prin zona si cred ca mergea si pe prima strada la dreapta, nu pe a 2-a. Din cate am vazut dintr-o privire nu era semn de sens unic.

      (Citează)

    • Prima si iar prima, asa fac. Important de fapt este sa faci dreapta imediat dupa Podul Basarab, ca apoi poti iesi in Grivita pe oricare straduta.

      @SW: da, Valeo sunt. Ar trebui sa cumpar altele.

        (Citează)

  4. Cred că tocmai de asta nu are ieșire către Bucureștii Noi direct de pe Pasaj, pentru că poți sĂ faci cum ai făcut tu în filmuleț. Nu cred că este o eroare de proiectare, trebuie să ții cont și de faptul că era destul de dificil de construit ieșirea aia.

      (Citează)

    • Pai nu pare eroare, ar fi fost greu de facut ditamai bucla pe sub pod si intre blocuri.

      Ciudat este felul in care te urci pe pod daca vii dinspre Gara de Nord. O iei pe langa el, intorci pe Banu Manta, revii pe pod. La Podul Grant e invers, treci pe sub pod si urci pe el. In primele zile i-am vazut pe unii destui de confuzi.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus