un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Carti la misto

20 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Când sunt trist dau o tură prin Diverta. Mă binedispun imediat când văd ce cărţi haioase au mai apărut.

Iată pack-ul numit Academia Vampirilor. Dezamăgiţi de rezultatele de la bac, vampirii îşi pun adepţii cu burta pe carte şi le oferă probabil toată materia celor 17 ani de studiu în acel pachet gigantic. Serios acum, cine scrie atât de mult despre vampiri?!? De unde atâta imaginaţie? Twilight e doar un exemplu, dar aproape toate celelalte serii de cărţi cu vampiri sunt gigantice.



Iată şi seria Forţele Raului Absolut! Volumul 1 se numeşte “Invocarea”. Volumul 2, în dreapta, este “Revelaţia”. Bănuiesc că revelaţia a fost de forma “băga-mi-aş, nu trebuia să invoc!”. Al treilea volum nu mai apare, după ce toate personajele au fost ucise de demoni scăpaţi de sub control.

    4 comentarii

  1. Mai e seria aia cu vampiri, în care fiecare personaj principal are dedicate câte vreo 3 cărți… maculatură la grămadă… :lol:

      (Citează)

  2. 1.Poate ca tie nu iti plac cartile astea,dar sunt altii care se bat pe ele.
    2.Te-ai uitat macar despre ce este vorba in seria “Fortele raului absolut”?Daca nu iti zic eu.Este vorba despre o fata care vede fantome,nici decum despre vampiri cum se intelege din articolul tau.
    3.Pentru buna-stiinta creierului tau,volumul 3 din seria mai sus amintita,chiar exista.
    4.”Cine scrie atat de mult despre vampiri?”Acesti oameni se numesc “scriitori”,si stiu sa scrie carti care prind la public.
    5.”Carti la misto”-asta e cel mai prost titlu pe care l-ai fi putut alege.Si pe care din pacate chiar l-ai ales.
    6.Asta a fost doar parerea mea despre articolul tau.

      (Citează)

  3. E usor sa judeci ceva cand nu stii despre ce e vorba, nu-i asa? Si am sa-ti reamintesc un vechi proverb, foarte adevarat. “Nu judeca o carte dupa coperta”. Iti suna familiar?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus