un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

De pe Playstation!

5 Iul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Conform Analytics, în ultima lună am avut fix o vizită de pe un Sony Playstation, că aşa s-a înregistrat la sistem de operare. Nu ştiu cine este, dar mulţumesc! Şi eu am un Playstation 3 (apropo, cât de marfă este seria Uncharted? merită?), dar recunosc că n-am încercat să văd cum arată blogul pe el, deşi un blogger adevărat şi-ar fi testat noua temă inclusiv de acolo.

Aveţi în dreapta toată statistica. Observaţi că sunt mai mulţi vizitatori de pe Android decât de pe iPad şi iPhone la un loc, semn că fanii Apple nu mă plac.

  7 comentarii

 1. Poate esti chiar tu :)

    (Citează)

  • @Ovi: nu, eu nu intru de pe telefon pe site, ci doar in aplicatia WordPress care arata comentarii. Aia nu trece prin Analytics.

   Cu aceasta ocazie m-am prins ca nici varianta de mobil a site-ului nu trece prin Analytics, dar voi introduce codul (sau un cod separat, ar fi interesat de vazut cum merge).

   @Robert: nu stiu, e posibil sa fie tot un PS setat altfel.

   @Wideblog: in cel de azi nu apare. Apar niste vizite de pe un (not set) care poate fi orice.

   @Geo: daca ti se afiseaza varianta de mobil, nu trece prin analytics.

     (Citează)

 2. Iar SO-ul Sony poate fi un PSP, nu? Sau un TV Sony inteligent, cu browser.

    (Citează)

 3. Seria Uncharted merita din plin. Din punctul meu de vedere, alaturi de Little Big Planet, e numărul 1 pe PS3.

    (Citează)

 4. Ti-am facut o vizita cu Lynx :)
  M-ai prins in log ?

    (Citează)

 5. Rim vad ca nunapare deloc, desi eu sigur am intrat de cateva ori de pe blackberry. Ipad din nou doar 0,07, pe care pare ca doar eu am facut-o

    (Citează)

 6. Lol, inseamna ca aia cu Android intra pe pagina normala? Poate e vorba de tablete, altfel nu vad de ce ai alege pagina aia.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus