un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Canyon a lansat doua game noi de produse

7 Jul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Mai corect spus ar fi “Canyon a lansat două texturi noi de produse”, dar să le zicem game, pentru că ei pe imagine insistă. Cele două game noi se numesc Stripes şi Rising Sun şi le-am văzut prezentate ieri în mod oficial.

Stripes (atenţie, nu strips, că nu e KFC) se referă la acel design cu multe dungi verticale multicolore şi de diverse grosimi. Mi se pare un design foarte tineresc, de vară, fiind la modă acum să porţi multe culori. Aceasta gamă cuprinde căşti, boxe (din cele micuţe), genţi de toate mărimile pentru laptopuri şi mousi, care arată chiar bine. Detalii sunt pe site-ul oficial.

Rising Sun este gama inspirată de steagul japonez. Este doar în alb şi roşu, dar e cool şi cred că va atrage hipsterii mai ceva decât o fac ochelarii cu rama groasă şi pălărioarele ciudate. Parcă să zic că aceasta va fi mai preferată de bărbaţi decât Stripes. Imagini cu produsele găsiți pe site-ul oficial.

Îmi place ideea. Adică de ce să ai produse albe, negre sau de un banal gri, când poţi cumpăra aşa ceva, pentru o pată în plus de culoare pe birou sau pentru a atrage privirile prin geantă pe care o ai? E o idee care a prins bine în străinătate, am văzut-o adoptată şi de alte branduri, dar Canyon sunt cel mai bine bine înscriși pe acest drum şi domină piaţa. Alte fotografii de ieri:

Erau şi două concursuri în sală. Cine rezolva un cub Rubik putea să plece acasă cu orice produs de acolo. Ghiciţi cine a ştiut să rezolve un cub Rubik! Ştiam că astfel de preocupări de tocilar bizar vor fi de ajutor cândva, chiar dacă uitasem algoritmul şi am distrus de 5 ori cubul chiar la ultima etapă. Al doilea concurs măsura cine pune mai multe boabe de mazăre într-un bol în 15 secunde, dar folosind doar beţe de mâncat. N-am ştiut de această întrecere, că altfel câştigam şi acolo, eu fiind mare maestru la mâncat chinezeşte cu beţele. Data aviatoare…

    4 comentarii

  1. Hmm, chiar imi cautam o geanta cu prestanta, in care sa imi pun Dell-ul cand merg la clienti.

      (Citează)

  2. canyon=genius=ieftineala

      (Citează)

    • Niet, sunt destul de bune produsele. Si eu unul ma bucur ca sunt accesibile la pret, ca nu intentionez sa ma ruinez pe genti de laptop sau casti.

        (Citează)

  3. a corect la ceea ce ai prezentat tu ca si gama de produse sunt ok… insa restul gen casti camere web si altele..prefer sa pun ban pe ban si sa iau un a4tech logitech microsoft sau alte chestii

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus