un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plec in Covasna

29 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Azi plec în Covasna la invitaţia Microsoft, la #IE9Camp, în compania altor bloggeri unul şi unul. Vom auzi şi vedea rezultatele şi planurile de viitor ale Microsoft, pe mine în special interesându-mă Windows 8 şi IE 10, ca să vedem în ce direcţie se va îndrepta lumea IT în următoarea perioadă. Vă ţin la curent, desigur.

  4 comentarii

 1. Ne felejtsd el az útlevelét a Székelyföld.

    (Citează)

 2. @Ion Da :)) sau nu inteleg intrebarea :)
  Exista mai multe variante de raspuns la ce ai scris. Sau trebuie sa dam cu google translate?

    (Citează)

  • Eu am dat cu Google Translate, ca nu stiu o boaba de maghiara.

   Pana acum am vazut doar placute bilingve la cam orice, dar n-am avut impresia ca as fi in alta tara. Mult teren, foarte mult. Drumuri peticite, dar practicabile. Nu prea stiu din ce traiesc oamenii de pe aici, dar nu mi s-a parut nici saracie.

     (Citează)

 3. Am fost si eu prin Sighetu Marmatiei, si oamenii bagau doar maghiara. In supermarket la kaufland daca nu vedeam totalul afisat nu as fi stiut cati bani sa ii dau ca ea mi-a zis in maghiara totu. Mie mi s-a parut a fi alta tara prin zonele alea:)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus