un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La revedere, Ilie Nastase!

15 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Ilie Năstase se declară sictirit de România, țară pe care vrea să o părăsească rapid şi unde să nu se mai întoarcă niciodată. Face asta după ce a rămas fără permis auto, Poliţia prinzându-l băut la volan.

E Ilie Năstase, tenismen celebru, a adus numele României pe buzele atâtor oameni. Mi se pare chiar normal să fie lăsat să circule beat la volan, să nu-l mai urmărească paparazzi deşi, iată, le dă motive, ba chiar ar fi de aşteptat ca fiecare femeie să-i sară direct în penis, că tot este el mai playboy aşa. Asta ar trebui făcut. Eu zic să-i urăm drum bun, poate prinde o vilă chiar lângă a Mihaelei Rădulescu, altă nemulţumită de ţara noastră, mai puţin atunci când e vorba de vândut cărţi.

Cum nu ne respectăm noi românii eroii, oamenii care ne-au reprezentat la vârful piramidei sportive…

Hai să vă zic de alt tenismen celebru şi sătul de ţara sa. Boris Becker, un neamţ, poate aţi auzit de el. E un obscur al tenisului, cu doar 6 titluri de Grand Slam câştigate printre cele 49 de victorii majore ale carierei sale, nicidecum vreo legendă în Germania. Boris (mâncăm grătar în fiecare sâmbătă, îmi permit să-i spun pe numele mic) şi-a declarat reşedinţa în Monaco, deşi cu adevărat stătea mai mult în Germania, dar într-un final autorităţile nemțești s-au prins de asta. “Cum, stai de fapt în Germania, foloseşti drumurile noastre, mergi la spitalele noastre, faci poluare aici, te folosești de gunoierii noștri, dar taxele le plăteşti în Monaco, unde e un paradis fiscal? Închisoare, oricât de legendă ai fi tu!“. Aşa că Boris Becker a plătit 3 milioane de dolari retroactiv pe taxe pentru a scăpa de închisoare, iar tribunalul nemţesc i-a condamnat totuşi tupeul şi i-a ars o sentinţă de 2 ani cu suspendare.

Bonus: Ion Țiriac se declară, în schimb, îndrăgostit de România. El spune:

Sigur că nu numai îmi place România, dar am propovăduit-o peste tot pe unde am putut. Ba mai mult, îmi plac foarte mulţi români. Nu chiar toţi, dar foarte mulţi români îmi plac. Sigur că mi-aş fi dorit şi eu 20.000 de kilometri de autostradă în momentul ăsta.

Cu un miliard de euro avere sunt foarte sigur că şi mie mi-ar plăcea România la fel de mult. Mi-ar plăcea și Angola, probabil. Dacă aş avea avion personal, şi eu mi-aş dori 20.000 de kilometri de autostradă, dar n-aş fi fost foarte supărat de absenţa lor, că doar de asta am avion şi limuzine şi şofer. Oricum, faţă de Năstase, e un domn.

Bonus 2: Ilie Năstase este imaginea BRD-ului. Bună imagine, conducând băut și spunând că s-a saturat de țara asta. Îmi inspiră numai de bine despre BRD.

via Realitatea.

    7 comentarii

  1. Sa nu mai amintim de momentele cand injura jurnalistii care l-au mai prins pe strada cand iesea din vreun club sau ceva

      (Citează)

  2. Eu sînt de părere că banii din buzunar contează mai puţin, traiul în românia este execrabil oricît de bogat ai fi. Viaţa nu se referă doar la ce poţi tu cumpăra ci şi la servicii plătite care nu se ridică la nivelul preţurilor. Eu personal aş pleca din ţară din cauza serviciilor medicale şi de învăţămînt dar dacă stăm bine şi ne gîndim orice instituţie a statului îşi umileşte cetăţenii.

    Cît despre imaginea BRD-ului… pot spune că Năstase poate fi lejer imaginea oricărei bănci, se mulează perfect pe tendinţele bancare! :)

      (Citează)

  3. mdap, daca eram in occident l-ar fi dat jos deja ca imagine a BRD :)

      (Citează)

  4. E si imaginea Adidas: the original bad boy of tennis :)

      (Citează)

  5. Nu poti sa-l compari pe Tiriac cu nastase :)

      (Citează)

  6. cine stie e-mailul dlui Nastase? nu cer bani de la el, doamne fereste, doar niste informatii utile de la el…va rog mult……

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus