un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fight! Fight!

14 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am blogul acesta de vreo 5 ani şi ceva. În acest timp am văzut destule scandaluri în blogosferă, deşi nu m-am băgat în ele. Mie îmi plac scandalurile pentru că înclin să cred că majoritatea oamenilor doar în momente de criză dau cărţile pe faţă şi vorbesc sincer, dar, cel puţin în blogosferă, s-a dovedit că sunt la fel de inutile ca şi contradicţiile despre politica şi fotbal; cu unii oameni poţi să te cerţi oricât pro şi contra şi tot nu se va schimba nimic nici în mintea ta şi nici în a celui cu care dezbaţi aceste lucruri.

După cum ziceam, am văzut multe scandaluri în blogosferă. O tabără acuzând-o pe alta, bloggerul X pe bloggerul Y, vorbe aruncate despre trafic, campanii, bani, atitudini şi ce-ar putea fi mai bine făcut. De obicei mereu e cineva care ştie mai bine ce-ar putea să facă altcineva, cineva care ar putea oricând să imite pe altcineva pe calea spre succes, dar nu o face din diverse motive. X zice că Y e varză şi are nişte argumente solide în spatele afirmaţiei, iar apoi Y demonstrează că e invers şi o face cu nişte argumente la fel de solide.

Ştiţi ce n-am văzut niciodată în 5 ani, deşi timp ar fi fost suficient? Pe cineva care să ajungă de mare succes, să-i depăşească pe toţi, iar apoi, la discursul de “acceptare a premiului”, să zică “na, uite că sunt aici, mare şi tare! Şi ştiţi de ce sunt aici? Pentru că acum nişte ani m-au înverşunat unii să le demonstrez că ei sunt varză şi există alternative mai bine de a aborda bloggingul, iar acum iată-mă aici, pe primul loc prin metodele mele”. Asta chiar ar fi tare.

    3 comentarii

  1. Nu stiu cum se face, dar bloggeri din top sunt niste frustrati complexati in fata carora daca ai o alta parere decat a lor, esti un hater. ( termen pe care ei il folosesc la fiecare post pe care l scriu ). anyway, mi se rupe ..

      (Citează)

  2. Exact asta ziceam si eu ieri. :D Chiar as vrea sa vad asa ceva, nu doar scandaluri de genul “eu as face treaba de 1000 de ori mai buna decat ala, doar ca atunci cand am fost mic am fost un pic bolnav”.

      (Citează)

    • @alex: asa cum ziceam, nu conteaza daca sunt frustrati sau nu, pentru ca fiecare are dreptatea lui si nu o va recunoaste niciodata pe-a celuilalt.

      Ce n-am vazut niciodata e unul care sa ajunga sus prin alte metode, pe caile lipsite de “frustrare”, pe caile pe care le propovaduiesc toti ca fiind o solutie mult mai buna, si sa DOVEDEASCA astfel faptul ca are dreptate si ca exista alternative mai curate si mai lipsite de frustrare.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus