un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ieri a fost ziua HTC Sensation pe mobbi.ro

28 Jun 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Ieri pe mobbi.ro a fost un adevărat maraton de posturi despre noul smartphone de la Vodafone, HTC Sensation, deoarece am avut programate 6 posturi diferite. Puteți vedea un unboxing, ecranul de blocare, interfața Sense UI 3.0, niște buguri gpsite de mine, cum se vede ecranul în soare și alte observații, iar în curand va apprea și review-ul complet.



Specificaţii: ecran de 4,3 inci diagonală, Super LCD cu rezoluţie 960 x 540 pixeli (primul de acest fel, până acum 800 x 480 fiind rezoluţie obişnuită pentru smartphone-urile de top), 16 milioane de culori, Gorilla glass (adică o sticlă foarte rezistentă la zgârieturi); procesor dual-core la 1,2 GHz în chipset Qualcomm şi accelerare grafică separată; 768 MB memorie RAM, 1 GB stocare internă, extensibilă cu card microSD (card de 8 GB inclus în cutie); camera foto de 8 Mpx cu filmare 1920 x 1080p la 30fps, camera secundară pe partea frontală; HSDPA 14,4 Mbps, Wifi, Bluetooth, GPS, radio cu RDS, Internet hotspot; Android 2.3.3 cu nouă interfaţa Sense UI 3.0; baterie 1520 mAh.

Preţul: la Vodafone începe de la 139 de euro cu diverse abonamente. Detalii pe pagina oficială.

    4 comentarii

  1. Le-am citit pe toate :)
    Am ramas putin dezamagit ca nu are carcasa unibody ca Desire S, in rest e un super telefon, desi cam mare pentru gusturile mele.

    Paragraful de la final omni-prezent in toate post-urile e obositor, dar sunt sigur ca nu ai avut de ales. Totusi, articolul cu bug-uri nu il contine, ceea ce mi s-a parut amuzant :)

      (Citează)

    • Aia cu unibody-ul a fost cea mai mare surpriza. Cand l-am desfacut prima oara, am crezut ca l-am stricat, ca nu stiam ca-i iese ecranul asa.

      Paragraful de final l-am pus pentru cei ce ajung din Google in articol si sunt mai noobi, asa ca trebuie sa le reaminteasca cineva ce face telefonul si ce contine. Telefonul il am de la Vodafone, asa ca mi se pare normal sa zic de pretul la care-l vand ei, nu alte magazine. Dar nu mi-a impus nimeni ce sa scriu, iar cei de la Vodafone nu mi-au cerut niciodata ca macar sa amintesc ca am de la ei telefonul.

        (Citează)

  2. Am telefonul de 5 zile si deja are praf sub display! Sunt persoane care au schimbat deja 3~4 telefoane si tot au aceasta problema. Cumparat de la Vodafone..

      (Citează)

  3. Am cumparat un HTC Sensation acum 3 luni si aseara l-am dus a 3-a oara in garantie la Cordon Electronics(praf sub ecran,se inchidea de tot in convorbire,iar praf sub ecran,difuzor si microfon nefunctionale…). Este adevarat ca daca se strica si a 4 a oara telefonul trebuie schimbat? Cei de la Cordon spun ca nu (certificatul de garatie are 3 rubrici). Deci? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus