un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Federer are nevoie de sclavi

6 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am văzut ieri câteva minute din Roland Garros, mai exact când a fost întreruptă finala pentru că a început să plouă. Federer ieşea de pe teren şi îl urmărea un copil care îi ţinea umbrela deasupra capului. Bănuiesc că şi Nadal avea parte de acelaşi tratament. Ce-i cu ăştia doi, sunt prea buni pentru a-şi ţine singuri o umbrelă deasupra capului? Nu cumva să fie deranjaţi din concentrarea asupra meciului pentru a ţine în mână un băţ?

Am înţeles conceptul de copii de minge, care vin din şcoli de tenis sau ştiu eu de unde şi au ocazia să fie prezenţi acolo. Copiii de minge însă au legătură cu, evident, mingiile. Le strâng şi le aruncă de colo colo pe teren în timpul partidei, iar prin asta asigură respectarea unor reguli ale meciului. Să-i ţii cuiva o umbrelă deasupra nu mai are legătură cu asta. Cu toţi sponsorii şi organizatorii din lume, cum poţi accepta ideea că un copil o să îţi ţină umbră, în loc să-i iei tu umbrela din mână şi să-i zici “dă-o frate încoace că pot să o ţin şi eu”?

    5 comentarii

  1. E de cand lumea regula asta. Sunt si umbrele pentru soare. Le sunt aduse si sticle cu apa etc.

    Dar am vazut si la MotoGP niste gagicute care tin umbrelele. De alea ce zici?

      (Citează)

    • Acolo mi se pare oarecum logic. Ala e bagat in cockpit-ul masinii sau cu ditamai manusile de motociclist pe el. Ii tine cineva si bidonul cu apa, e logic.

        (Citează)

  2. Federer, carnati, mici, gratare….lasa nimicurile astea si zi-ne ceva despre HTC Sensation ;)

      (Citează)

  3. Nu cred ca Federer a solicitat o umbrela. In cateva secunde nu cred ca putea sa moara din cauza ploii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus