un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Evomag merge pe Groupon.ro

2 Jun 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

E prima oară când văd un magazin mare din online-ul românesc intrând cu o ofertă pe Groupon, alt “mare” al domeniului reducerilor colective. A făcut-o Evomag astăzi.

Sistemul este următorul: plăteşti 35 de lei la Groupon şi primeşti în schimb un voucher de 450 de lei pentru achiziţionarea unui televizor LG de 37 de inci (94cm), Full HD, care are preţul normal de 2149 lei. Prin urmare, cu voucherul respectiv iei televizorul cu 1699 lei (plus cei 35 lei daţi la Groupon), ceea ce pentru un model de acea dimensiune este o ofertă foarte bună. Click aici pentru ofertă.

Voucherul poate fi cumpărat doar astăzi (mai sunt 12 ore). Poate fi însă folosit oricând în următoarele 2 luni, din ce văd în termenii ofertei, adică nu trebuie să ai imediat şi restul banilor pentru televizor. Iei azi voucherul, strângi două luni ceilalţi 1699 lei şi primeşti acasă un televizor de 2149 lei.

    12 comentarii

  1. Si peste 2 luni o sa coste 1699 in magazin

      (Citează)

  2. Interesant cum 1699+35=1734. Iar acelasi televizor pe debo.ro costa 1733.99 :D

      (Citează)

  3. Nu e primul magazin online mare care merge pe Groupon. PC Garage a avut oferta pe Groupon in luna martie.

      (Citează)

  4. Pe lgmag.ro e 1799 ron fara nici o reducere.

      (Citează)

  5. cam pe la toti este in jur de 1800 ron.. fara asa zisa reducere..

      (Citează)

  6. @Robert, daca scazi voucherul ajungi la un pret mai bun decat 1799 plus ca este pe stoc la evoMAG.
    Il au pe stoc?
    Preturi gasesti, important este sa fie si sustinute de stoc plus alte “detalii”! Multumim.

      (Citează)

  7. unde e problema? evomag nu ar fi pus la vanzare acel model de televizor la 2149 lei daca nu era oferta cu groupon. eu apreciez o oferta ca fiind buna daca discountul pe care il primesc se sustrage dintr-o suma reala pe piata la momentul respectiv. asadar, asta nu e o oferta extraordinara prin groupon, ci un pret decent la un televizor mare.

      (Citează)

  8. Pe langa acest lucru, recomand vizualizarea unui istoric-web cu o zi inainte de acesta oferta :) Cu siguranta preturile nu erau acestea pe tot web-ul! Garantez!

      (Citează)

  9. @Mihai: cu aceasta reducere cu siguranta aveti cel mai mic pret de pe piata, insa pentru mine reducerea de 450 RON spune doua lucruri: 1. valoarea reala a TV-ului este in jur de 1700-1800 RON, sau 2. ati primit protectie de stoc de la LG(si/sau LG a scazut pretul de lista la modelul respectiv). Ca, doara n-o sa vindeti la greu in pierdere. Oricum aveti cel mai mic pret si aveti si o reputatie buna in piata, ceea ce conteaza. Mie doar mi-a sarit in ochi “mega” reducerea.

      (Citează)

  10. @Mihai: totusi, pe site scrie ca produsul este pe stoc la furnizor…nu in stoc magazin. E o diferenta notabila ;)

      (Citează)

  11. @Madalina, este simpla informatie de receptie.
    Receptia dureaza din pacate :) Si eu mi-as dori sa mearga mai repede cateodata.
    Recomand REFRESH pe pagina produsului mai tarziu ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus