un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E o perioada buna pentru filme

9 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Vara aceasta are o recoltă bogată de filme bune sau măcar spectaculoase şi potrivite pentru relaxare cu popcorn într-o mână, nachos în alta şi un suc rece în cealaltă. A început cu Furious 5, Thor, Piraţii din Caraibe, Priest, recent s-a lansat X-Men First Class, care e foarte bine primit, Kung Fu Panda 2 pare genial, iar acum urmează să apară Super 8, Transformers: Dark of the Moon şi Larry Crowne.

Mai jos trailerul la Super 8, care se lansează mâine.

    8 comentarii

  1. la Transformers sper sa ajung in Bucuresti sa-l vad la cinema, pare ca merita…

      (Citează)

  2. am vazut priest: naspa, banda desenata era mai misto;
    x-men l-am vazut de curand, sala plina de fani la premiera, numai geeks de 30-40 de ani, aplauze lungi cand a aparut wolverine (pt 3 secunde); a fost misto, mai ales pentru cei ce cunosc bine seria.
    hanna e un film destul de misto, apare in curand, daca nu a aparut deja in US

      (Citează)

  3. nwradu = omul 2.0 dotat cu 3 maini pentru a putea infuleca mai cu spor in orice circumstante!

      (Citează)

  4. Astept Super 8 inca din momentul in care am vazut trailerul. :D Sunt curios ce monstru nou a creat J.J. Abrams.

      (Citează)

  5. Hanna e gasibil pe torenti de ceva vreme si la calitate buna – excelent de urmarit acasa, tv decent + 5.1 de calitate, in felul asta daca filmul e najpa iti pare rau doar de 1 ora jumate de timp pierdut nu ca te-ai intolit de oras, te-ai deplasat ai platit bilet+popcorn+suc facut din prafuri etc etc.
    Thor – pare un episod de serial de mana a 2 a. Priest la fel, Piratii din caraibe e foarte slab, nu am avut nervi sa il urmaresc mai mult de 10 minute, Panda 2 e mai slab ca partea I, dar e bunicel.
    Va recomand Paul .

      (Citează)

  6. @Arthur +1 :)

    @enzo – Hanna găsești DVDRip R5. Eu consider că dacă tot nu mă duc la cinema, măcar trebuie să aștept un 720p R1. Sub rezoluția asta mă dor ochii. :P

      (Citează)

  7. @enzo Nu e litera de lege ca daca mergi la film e musai sa ai popcorn, suc sau alte chestii similare. Ba chiar daca faci calculul cat te costa biletul fara toate astea asociate, poti ajunge la concluzia ca “hei, nu e chiar atat de scump pana la urma. Ia sa ma duc sa-l vad la cinema!”.

      (Citează)

    • @Arthur: tot dai vreo 2 x 25 lei pe bilete, daca mergi la un 3D sau digital in weekend. Singura scuza este ca pana la urma te costa la fel ca o iesire la restaurant sau la alta forma de recreere. Daca iti spui ca doar vezi un film, pare scump. Daca iti spui ca e o modalitate de a iesi in oras in sensul larg, atunci pare mai rentabil.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus