un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alt tip de umor

9 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Emisiunile umoristice româneşti mi se par neinspirate atunci când e vorba de a face mişto de politică şi politicieni. Pur şi simplu nu le iese, iar de ani de zile doar încearcă să imite nişte ticuri verbale precum “măi dragă” sau “hăhăhă” sau prin stupidizarea (asta e un cuvânt?) unor personaje precum EBA sau Boc. Poate acum 18 ani erau amuzante, dar sunt blocaţi în aceleaşi scenarii ca şi atunci şi de asta şi nivelul televiziunii este foarte scăzut.

Mai jos aveţi o mostră din alt tip de umor. E Jon Stewart, care nu mai are nevoie de prezentări, dar iată-l făcând mişto sub forma unei conferinţe de presă de Weiner, un politician american care a trimis pe Twitter unei femei o poză cu penisul său. Stewart a făcut mişto vreo trei seri la rând pe subiectul acesta şi mereu în alt fel şi cu altă idee genială la bază. Observați chiar și acum felul în care umorul său personal este întregit cu glume în grafica de pe ecran, pentru că cineva s-a gândit la întreaga experiență. Poate faptul că o grămadă de români preferă să se uite la episoadele comicilor străini pe net ar trebui să le dea de gândit şi alor noştri.

    5 comentarii

  1. Ceea ce mi se pare foarte interesant e ca Weiner si Stewart sunt prieteni din copilarie/tinerete si totusi l-a tratat cu acelasi standard ca pe ceilalti care au facut rahaturi de genul asta.

      (Citează)

  2. Jon Stewart are o emisiune amuzanta rau de tot, urmaresc si eu fiecare episod si nici nu se poate compara cu emisiunile de cacao de la noi de genul celor cu bendeac, badea, vacanta mare si alti retarzi.

      (Citează)

  3. Intrebari si raspunsuri

    10/06/2011 la 9:01 AM

    bine, sa nu uitam ca si altii au umor, eminem la grammy cand radea putin (mai mult) de actrita aia blonda. Nu mai gasesc link-ul, poate ca stii despre ce vorbesc.

      (Citează)

  4. Daca Stewart face misto de prietenul lui timpde 3 zile, cred ca mai degraba e vorba de o spalare a imaginii. Daca Steward reuseste sa faca lumea sa rida de prietenul lui, acesta va fi privit altfel dupa acest maraton si poate il vor ierta de la demisie.
    Zic si eu ! Daca as fi prieten cu asta, clar i-as spune sa faca misto de mine pina pica sub masa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus