un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pana si prezentatorilor le este jena

20 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Cei de la Antena 1 au pus-o pe Roxana Vancea, tipa marfă de la matinalul lor zilnic, în costum de baie. O fi fost criză de audienţă sau, mai degrabă, după ce o îmbraci în rochiţe tot mai decoltate şi mai strâmte, încât mai avea un pic şi-i ieşeau sânii pe afară, trebuie să faci cândva şi pasul următor şi să treci la costum de baie. Daţi-le două luni şi prevăd nuduri direct în emisiune.

(Dați sonorul încet înainte de a apăsa Play, clipul începe cu reclame rulate la volum maxim, ca să alunge rapid vizitatorii)


UitaÅ£i-vă la faÅ£a lui Răzvan ÅŸi a lui Dani atunci când femeia este prezentată aÅŸa, ca o premieră senzaÅ£ională. Åži ei sunt jenaÅ£i de ceea ce se întâmplă. ÃŽntr-un fel, ÅŸi lor li s-a zis “voi vă chinuiÅ£i degeaba în emisiune, adevărata audiență o face perechea de ‘bufniÈ›e'”.

Poate nu înţelegeţi de ce nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat. În fond, îmi plac sânii, Roxana Vancea arată bine, de ce nu? Pentru că mi se pare dizgraţios. Nuditatea trebuie să fie sexy, iar aici nu este, ba chiar e vulgară. Un costum de baie pus în cruciş când trebuia să fie drept, mult prea mic pentru ce trebuie să acopere, îmi aduce mai degrabă aminte de o babă de pe plaja de nudişti care la sfârşitul zilei încearcă să-şi introducă sânii imenşi într-un costum de baie şi nu reuşeşte, grăsimea revărsându-se pe unde poate.

    11 comentarii

  1. Televiziunea românească s-a scufundat la un nou jos. [has sunk to a new low] #traducerisocaciene

      (Citează)

  2. pffffffff…….. ooooooook :)

      (Citează)

  3. Foloseste Admuncher si scapi de reclamele enervante….prost rau sutienul parca e luat de la second hand:)

      (Citează)

  4. Din cate vad eu, Antenele stau ferm pe pozitie :)

      (Citează)

  5. Ce fel de inginer esti tu? Sunt puse in crucis pentru o rezistenta marita, ca la grinzi.

      (Citează)

    • @nashu: care ma? rezistenta cea mai buna e pe verticala, nu pe oblic. Sunt puse asa doar ca sa ridice mai mult, poate statea prea in jos “payload-ul”

        (Citează)

  6. Denisa si nashu_mare – multam fain pentru portia de ris.

      (Citează)

  7. Jenant. Degradant. Ca postul în sine.

      (Citează)

  8. soft porn. jenant.

    si creca nasu are dreptate, e mai buna rezistenta la tensiune in X, acuma la elongatie… plm, am facut electronica.

      (Citează)

  9. Da, o arhitectura in forma de X da o rigiditate mai mare sistemului. Daca nu ma crezi, fa o reprezentare grafica a vectorilor forta si moment si vezi cum apare incovoierea.

      (Citează)

  10. ca sa continui tot cu o vorba de duh … this is wrong on so many levels

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus