un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone alb la vanzare

10 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Am văzut în newsletter-ul eMAG de astăzi că iPhone alb este la vânzare, în stoc, la prețul de 2999 lei pentru varianta de bază [Telefon mobil Apple iPhone 4, 16GB, White].

Mie nu-mi place telefonul în varianta albă. Motivul îl observaţi în stânga, mi se pare că arată nasol un mare ecran negru înconjurat de o carcasă albă. Pur şi simplu nu se potriveşte, deşi sunt fan al produselor albe şi ştiu că este o culoare tradiţională Apple. La fel de entuziasmat am fost şi când am văzut un televizor Samsung cu rama albă. “Wow, ce mişto, nu mai ai o pată mare neagră pe perete”, mi-am zis când l-am văzut, pentru că rama albă ajuta foarte mult la disimularea şi integrarea respectivului televizor în perete.

Problema este că-l văzusem funcţionând. Când ecranul îţi afişează diverse culori şi nuanţe deschise, rama albă este genială şi te gândeşti de ce nu le-au făcut aşa ceva dinainte. Când îl închizi, situaţia se schimbă complet, ecranul devine şi el negru şi estetic arată mai urât.

Pentru fanii Android, tot la eMAG a apărut în newsletter şi Samsung Galaxy S II la prețul 2499 lei, disponibil momentan că precomanda cu livrare după 17 mai [Telefon mobil Samsung I9100 Galaxy S II].

Singurul moment când iPhone alb arată mai bine decât fratele său negru (hmm, aici merg niște glume) este când e atașat de o blondă precum cea de mai jos. Atunci parcă ești fericit că “she didn’t go black”.

Blonda e de aici.

    6 comentarii

  1. eu am dat comanda de la expansys ca cica il aveau pe stoc dar au inceput sa ma duca cu vorba…

      (Citează)

  2. cat de retardat sa fii sa dai un extra 50 de dolari doar pentru ca e alb

      (Citează)

  3. cealalta dreapta.

      (Citează)

  4. nu vb ca nu e vorba de preferinte… daca as avea si eu 100 de milioane de aruncat mi-as lua clar un calculator racheta si poate as arunca si pe iphone alb banii… dar totusi cred ca pleaca de la apple faza si apoi se extinde la utilizatori.. de ce sa pui extra pt un telefon alb…just because it is fucking white.. htc oricum ruleaza fin

      (Citează)

    • O fi mai scump de fabricat, nu stiu. Teoretic chiar si costul suplimentar putea fi suportat din marja de profit, doar ca sa dai ambele variante la acelasi pret. Practic Apple stie sa-si plaseze produsele ca fiind unele exclusiviste si marketingul pentru cel alb, cu pret mai mare, o fi o dovada. Nu m-am uitat la alti fabricanti cum coteaza modelele albe, dar preturile difera.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus