un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe mă ajută.

Filme!

12 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

FAST & FURIOUS 5
Pe total filmul e bunicel şi îşi atinge scopul, adică te relaxează când ai chef de o distracţie. Luat la puricat este cam ilogic (gen maşini super-sport prin desert, urme de noroi care duceau până la ușa hoţilor), dar na… nu pentru logică te duci să-l vezi. De asemenea, nu abundă nici de maşini tunate şi nici de femei marfă îmbrăcate sumar, dar asta nu e un minus, ci mai degrabă arată o maturizare a seriei, iar scena cu seiful, oricât de trasă de păr ar fi, este spectaculoasă și fără egal în alte filme.

Ca o notă, nu mă prinzi în Rio prea curând. Culmea, cele mai interesante lucruri de văzut în oraşul acela mi se par chiar mahalalele construite pe munte.

I AM NUMBER 4
Un film SF cu actori necunoscuţi, dar efecte bune. Este despre un tânăr care e de fapt extraterestru, dotat cu nişte puteri gen Jedi, dar viaţa lui liniştită de licean este întreruptă de alţi extratereştrii răi care-l vânează. Merită urmărit într-o zi plictisitoare.

THE HIT LIST
Cole Hauser face rolul unui om nemulţumit de şeful său, de colegul care i-a furat promovarea, de soţie şi de amantul ei. Cuba Gooding Jr este asasinul profesionist cu care se întâlneşte din întâmplare într-un bar şi, de distracţie, îi face o listă cu oamenii pe care ar vrea să-i vadă morţi. Problema este că Cuba Gooding Jr ia în serios misiunea şi cadavrele încep să apară, începând şi o cursă contra cronometru pentru a-l opri. Un film ok, bine jucat şi fără mult bullshit, cum s-ar zice.

  2 comentarii

 1. ok,sa mai scri articole dastea despre filme ;)

    (Citează)

 2. Subscriu la cea ce a scris valentin. Si despre seriale de vara , si de toamna 2011

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus