un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme!

12 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

FAST & FURIOUS 5
Pe total filmul e bunicel şi îşi atinge scopul, adică te relaxează când ai chef de o distracţie. Luat la puricat este cam ilogic (gen maşini super-sport prin desert, urme de noroi care duceau până la ușa hoţilor), dar na… nu pentru logică te duci să-l vezi. De asemenea, nu abundă nici de maşini tunate şi nici de femei marfă îmbrăcate sumar, dar asta nu e un minus, ci mai degrabă arată o maturizare a seriei, iar scena cu seiful, oricât de trasă de păr ar fi, este spectaculoasă și fără egal în alte filme.

Ca o notă, nu mă prinzi în Rio prea curând. Culmea, cele mai interesante lucruri de văzut în oraşul acela mi se par chiar mahalalele construite pe munte.

I AM NUMBER 4
Un film SF cu actori necunoscuţi, dar efecte bune. Este despre un tânăr care e de fapt extraterestru, dotat cu nişte puteri gen Jedi, dar viaţa lui liniştită de licean este întreruptă de alţi extratereştrii răi care-l vânează. Merită urmărit într-o zi plictisitoare.

THE HIT LIST
Cole Hauser face rolul unui om nemulţumit de şeful său, de colegul care i-a furat promovarea, de soţie şi de amantul ei. Cuba Gooding Jr este asasinul profesionist cu care se întâlneşte din întâmplare într-un bar şi, de distracţie, îi face o listă cu oamenii pe care ar vrea să-i vadă morţi. Problema este că Cuba Gooding Jr ia în serios misiunea şi cadavrele încep să apară, începând şi o cursă contra cronometru pentru a-l opri. Un film ok, bine jucat şi fără mult bullshit, cum s-ar zice.

  2 comentarii

 1. ok,sa mai scri articole dastea despre filme ;)

    (Citează)

 2. Alex Barbulescu

  12/05/2011 la 11:17 PM

  Subscriu la cea ce a scris valentin. Si despre seriale de vara , si de toamna 2011

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus