un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dreptate pentru Osama!

11 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Fiii lui Osama bin Laden dau în judecată statul american şi pe Obama în special pentru că tatăl lor n-a fost îngropat cum trebuie, ci aruncat în mare într-o ceremonie care nu este pe placul familiei.

“Este, uman şi religios, inacceptabil să dispui de o persoană de acest nivel şi de această importanță în numele rudelor sale, aruncându-i corpul în mare de o manieră umilitoare pentru familia sa şi pentru adepţii săi, aducând prejudicii sentimentelor a sute de mii de oameni”

Eu propun ca şi familiile celor 3000 de americani morţi la WTC să-l dea în judecată pe fiul lui Osama. Poate şi ei consideră inacceptabil şi umilitor faptul că atâtea mii de oameni au murit carbonizaţi şi îngropaţi sub dărâmăturile a două clădiri gigantice, de unde corpurile le-au fost recuperate cu greu sau deloc după luni întregi de săpături. Cât de ipocrit să fii ca să pretinzi că statul american nu s-a purtat tocmai potrivit cu cadavrul lui Osama, când omul a fost un mare terorist vinovat de mii de morţi? În locul lor tăceam chitic și speram ca lumea să uite numele meu.

Eu am rămas uimit când am auzit că măcar au organizat o mică slujba religioasă. Putea fi mult mai rău…

Via Hotnews.

    2 comentarii

  1. de acord cu tine…

      (Citează)

  2. uman si religios…wait, what?! :))))))))))))))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus