un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De-ale 1 Mai-ului

2 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Manifestaţii şi marşuri de protest au avut loc pe 1 mai în: Polonia, Rusia, Benin, Togo, Tunisia, Japonia, Hong Kong, Filipine, Coreea de Sud, Spania, Grecia, Franţa, Germania. Majoritatea protestelor au fost legate de salarii, criză şi şomaj.

Desigur, la noi în ţară, unde au fost nişte tăieri de salarii, reduceri de pensii şi concedieri masive, n-a fost nici un protest. 1 mai s-a sărbătorit prin aglomeraţie la “pădure”, mititei, Vama Veche, mare, munte, parc şi orice altceva. Ce tâmpenie e asta, să protestezi duminică, atunci când e liber? Marşurile adevărate se fac în timpul orelor de lucru, ca măcar să tragi chiulul o zi de la muncă. Ce tâmpiţi sunt străinii ăştia!
***

Ilknur Pintilie a fost pusă la pământ de un tânăr bine mascat chiar atunci când transmitea în direct pentru ProTV din Vama Veche. Acum câţiva ani ţin minte că unii l-au stropit cu bere pe Cătălin Radu Tanase (parcă) în timp ce transmitea din acelaşi loc, aşa că faza de acum n-a fost deloc o surpriză pentru mine, singurul mister fiind de ce n-a venit şi cu un agent de pază dacă ştia că urmează să transmită din mijlocul unui grup de beţivi tolăniţi pe plajă.

Video aici. În Adevărul scrie ca operatorul a aruncat camera şi a alergat după vamaioți, deşi în clip nu se vede asta. Cred că a așteptat un minut pe ceas, a aruncat camera, a alergat fix 10 metri și apoi a zis “băi dar ce rapizi au fost, au și dispărut! Să vezi ce le făceam dacă-i prindeam!”
***

În Austria nişte români care făceau grătar într-un parc s-au luat la bătaie. E vorba de două grupuri de vreo 40 de oameni în total, iar austriecii din preajmă au rămas blocaţi văzând cum sar toţi la bătaie cu ustensilele de gătit. Video aici.

Bănuiesc că scandalul a pornit de la faptul că unui grup i se terminase muştarul Bunica, celălalt grup n-a vrut să împrumute, aşa că s-a lăsat cu vorbe grele gen “dar ce mă, l-a adus mă-ta din România muştarul ăsta, de nu poţi să ne dai şi nouă o lingură? sta-ți-ar micul în gât să-ţi stea, ia vino încoa să-ţi *** una în cap cu bolul ăsta de salată! nevastă, ia dă-mi lingura aia mare de lemn să-i ard ăstuia vreo două!”.

    1 comentariu

  1. Mi-aduc aminte ca ProTV a avut un reportaj miercuri sau joi din vama veche cu primii vamaioti ajunsi acolo. Erau printre altele niste copii de femei sinistre si grase, cu par pe fata si cercei in buze, nas si limba de ti se anestezia iremediabil ala micu pentru doua zile doar cand le vedeai. Eh, si se plangeau astia ca au ajuns cam devreme, ca pe ei de obicei ii da nashu jos din tren (I-as da in suturi) si ca nu mai au bani. WTF, era miercuri!!! Avea insa niste mancare in saci de plastic si erau convinsi ca vor gasi bani de bautura… Cu astfel de specimene, la ce te poti astepta?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus