un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un kil de friptura de vita

16 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Ieri am fost să mănânc vita luată la ofertă cu voucherul despre care vorbeam aici. E vorba de 1 kg de carne, Bisteca Fiorentina cu garnitură de cartofi, porţia fiind pentru două persoane şi oferta la restaurantul Gargantua din parcul Grădina Icoanei.



Ce să zic… a fost ok. Mirosea frumos a friptură şi grătar. Carnea nu este foarte moale deoarece nu e filet ci antricot, e mai aţoasă, mai are şi nişte grăsime prin ea, aşa că la 1 kg de carne am obosit tăind-o şi mestecând-o. Pe total a fost bună, dar nu vă aşteptaţi să aibă acelaşi gust şi nici să se topească în gură precum un filet de la Argentine. E drept că n-are nici acelaşi preţ. Cartofii au fost mai mult de decor, cele 5-6 bucățele nefiind de ajuns nici măcar pentru o persoană și nu formau o proporție rezonabilă cu cantitatea de carne pe care o însoțeau.

Desertul a fost foarte bun, un tiramisu cu fructe de pădure, foarte uşor şi plăcut la stomac. În a doua imagine vedeţi şi o cremă de mango în coşuleţ de orez şi cu migdale. 17 lei fiecare porţie. O bere costă vreo 10 lei, o garnitură de salată mixtă e 9 lei parcă. Am luat şi o foccacia cu parmezan care a fost excelentă. Pe la alte mese se mâncau caracatiţe, somon, creveţi şi altele care arătau bine de tot.

Restaurantul e ok, dar cam înghesuit şi nu are zona de nefumători. Am stat lângă unul care şi-a aprins un trabuc din acela care se fumează în 2 ore, aşa că m-a afumat bine toată seara.

    1 comentariu

  1. Ai mancat singur un kil de friptura si toate alea de dupa ???? cred ca esti fermecat :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus