un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stiri de maxima importanta

21 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Exclusiv! Soţii Borcea se tratează cu zeamă de cartofi!

Pe bune, cică zeama de cartofi ajută la scoaterea mercurului din organism. Eu nu înţeleg ce-are sula cu prefectura, dar hei, dacă marii doctori ai planetei au zis că trebuie să bea zeamă de cartofi (sau poate fac baie în ea), atunci de cartofi să fie. În curând suc de cartofi la cutie de carton, în supermarketul de lângă tine! Link.

În altă ştiri, Romică Țociu are amantă. Romică Țociu arată ca mai jos.

Şi a fost surprins sărutându-se pasional cu “o brunetă focoasă”. Deci dacă Țociu, aşa chel şi bătrân, are ca amantă o brunetă focoasă, păi eu, tu, noi, voi ar trebui să fim acum înconjuraţi de 10 super-modele dornice să ne aibă aici, acum, pe biroul de la muncă. Cum nu avem (eu am doar 3, dar până la 10 e cale lungă), înseamnă că Țociu e mult mai şmecher. Vine sfârşitul lumii! Link.

  12 comentarii

 1. Blonda focoasa il pupa pe portofel. Zi-le domnu’ Geo!

    (Citează)

 2. Bre, eu am setul complet dar am si vreo doua dubluri. Ti le dau tie, sa nu fii ultimul fraier doar cu 3.

    (Citează)

 3. @nashu_mare: si eu am dubluri doua blonde, faci schimb?

    (Citează)

 4. Mă cam doare gâtul de la blonde reci.

    (Citează)

 5. ai si x6?

    (Citează)

  • Sunt sigur ca nu trebuie X6, pentru ca femeile cauta o relatie pe baza sentimentelor, nu pentru bani.

   Si n-am X6, eu sunt din ala care plateste la stat impozite, asigurari si sanatate, nu artist.

     (Citează)

 6. da’ carduri ai ??? pentru amsterdam desigur …

    (Citează)

 7. Pai noi nu am inteles ce era de inteles :))). Brunetele sexoase iubesc barbatii cu mustata. Nu ma mai barbieresc o luna. Am zis !!

    (Citează)

 8. Cine are noroc are, lai la la la.
  Noi astia mai clasa mijlocie nu suntem capabili. Daca el este un om de rand, modest, fara o avere pentru care sa il “iubeasca”femeile, poate, de ce sa fim invidiosi?

    (Citează)

 9. bine costiiii… mega hit ala la vremea lui.
  in alta ordine de idei romica tzociu can suck my big fat d….ick

    (Citează)

 10. Cc laur

  Se pare că nu doar brunetele focoase au fantezii cu mustăciosul…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus