un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Recensamant in 2011?

14 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

sheep_250Conform unui ordin al UE de prin 2008, în 2011 toate ţările membre ar trebui să facă un recensământ al populaţiei şi să obţină tot felul de date despre nivelul de trăi şi realităţile economice ale fiecărei regiuni. Astfel UE vrea să aibă o situaţie de ansamblu asupra nivelului de trăi în Europa şi, mai important, vrea să aibă toate datele din acelaşi an, ca să nu compare 2011 cu 2008.

La noi se face? Voi aţi auzit ceva despre asta? Că mi se pare cam târziu, dacă deja nu e gândit tot planul. A zis “piua” România?

N-am un site anume pe care să vi-l arăt. O căutare pe google după “european union 2011 census” aduce în rezultate ordinul despre care vorbeam, o ştire care spune că Bulgaria deja îl face (e o etapă online şi una offline) şi, ca bonus, faptul că cine refuza să fie chestionat va primi o amendă. 60 de euro în Bulgaria, dar am auzit şi de 400 de euro în alte ţări, funcţie de cum îşi are fiecare ţară amenzile.

Update: da, se face, dar în 22-31 octombrie, că la noi s-a amânat din lipsă de bani. Detalii.

    4 comentarii

  1. Până în octombrie pot să aflu şi eu dacă mă încadrez la “uniune consensuală”. O fi de rău denumirea, ca şi concubinajul?

      (Citează)

  2. Si in Cehia se face , a trebuit si eu sa completez formularele (au pe site si in engleza) . Amenda destul de maricica daca refuzi.

      (Citează)

  3. Sa nu uiti sa treci ATEU la religie ca apoi iar zic astia ca suntem o tara cu 99.9% ortodocsi si iar dau niste bani de la buget sa mai ridice niste biserici (macar cateva milioane de euro).
    Sa moara boc.http://www.gandul.info/news/boc-justifica-banii-alocati-bisericilor-fara-credinta-in-dumnezeu-nimeni-in-romania-nu-face-nimic-8150642

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus