un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Cum danseaza Terminatorul lichid

28 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ca puştiul ăsta, probabil.

Mă gândesc că dacă aş putea să dau aşa din picioare aş fi vedeta discotecilor şi m-ar asalta non-stop femeile. Asta e cu atât mai bizar cu cât la începutul clipului de mai sus a fost necesar să scrie că respectivul e băiat, nu fată, că e un pic incert din imagini, dar na… măcar dansează de rupe!

In acelasi stil: Moon Boy (iar cele două Top Comments de sub video sunt geniale).

  3 comentarii

 1. Daca ai dansa asa, nu ai mai avea burta. Legat de femei, nu stiu. :)

    (Citează)

 2. ma indoiesc cu femeile…poate in asia pe undeva, atat….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus