un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs foto pentru posesori Canon pe F64.ro

9 Apr 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Iată un concurs simpatic pentru cei ce au aparate foto Canon (compacte sau DSLR) sau măcar un obiectiv de această marca. Intraţi pe F64.ro la concursul Primăvara Canon şi încărcaţi maxim 3 imagini pe tema primăverii, iar la sfârşitul lunii puteţi câştiga una din cele trei imprimante Canon puse în jos. Citiţi şi regulamentul, e link deasupra numelui concursului.

Eu nu am DSLR Canon, dar cred că voi scotoci prin arhivă şi voi scoate nişte fotografii făcute cu vechiul S5 IS şi mă înscriu şi eu.

    5 comentarii

  1. Radu, mă poţi ajuta cu câteva sugestii pentru cumpărarea unui aparat foto şi (sau) cameră video? Am avut pâna acum un aparat foto Panasonic DMC-LZ10 şi o cameră tot Panasonic VDR D150 (pe mini DVD-uri). Aş dori un upgrade (mai ales la camera video care dă rateuri tot mai des, are vreo 5-6 ani vechime). Poate un aparat foto care şi filmeze bine!? Cerinţe:
    – nu vreau DSRL
    – camera foto-video va fi folosita mai ales in vacante cu familia, pe timp de zi, in natura, foarte putin in interior
    – m-ar interesa ceva cu setari automate (nu stiu si nici nu mai am rabdare sa invat setari gen expunere etc.)
    – buget pt unul (sau ambele) – 15 milioane.

      (Citează)

  2. Merci pt. rãspunsul prompt. O sã mã orientez spre Canon.

      (Citează)

  3. Pe EvoMag am dat si de asta, la promotie:
    http://www.evomag.ro/FOTO-Camere-Foto-Compacte/Fujifilm-Camera-Foto-HS10-Neagra-cu-Obiectiv.html
    E mai ok la calitate/preţ sau să insist pe Canon?!

      (Citează)

    • La banii astia parca mai degraba merita Fuji decat SX30-ul de la Canon. Vad ca are si ecran cu unghi variabil.

      Eu sunt fan Canon pt ca aparatele lor merg cu baterii obisnuite (sau acumulatori), nu au un acumulator dedicat la care trebuie sa cumperi rezerva ca sa nu ramai fara curent in mijlocul orasului. De asemenea, m-am obisnuit cu interfata lor si mi se pare foarte simpla.

      La o adica poti sa-l dai inapoi in cateva zile, daca nu-ti place.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus