un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Cascaval in forma de iepure

28 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Nu-i nimic mai amuzant decât să cumperi un iepure de cașcaval, să-l pui în fața copilului tău și să-l decapitezi (pe iepure, da?), punându-i apoi capul în farfurie și zicând “ia cu cașcaval, puiule!”

  2 comentarii

 1. Intr-o vreme îi luam puştiului meu batonul de ciocolata Papi, prezentat sub forma de ursulet:
  http://www.adplayers.ro/articol/-11/PAPI-500-000-de-Euro-n-re-branding-883.html
  Băiat educat, îl servea şi pe tac’su, iar eu, în sadismul meu, decapitam scurt savurosul animăluţ apoi el hăpăia cu poftă şi fără remuşcări restul trupului. Ne consolăm că şi urşii mai halesc oameni:
  http://www.youtube.com/watch?v=se8VWXNJ3dc&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=1KAOnE07POM&feature=related
  http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Treadwell#Death
  http://www.imdb.com/title/tt0427312/

    (Citează)

 2. Sadic! Eu ma simt groaznic de vinovata si din cauza celor doi urecheati de ciocolata pe care i-am mancat anul asta de Paste. Mai ales din cauza celui cu suzeta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus