un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitati de concursul Nokia – mai sunt 5 zile pentru inscrieri

7 Mar 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Înscrierile la concursul Nokia pentru programatori sunt încă deschise şi perioada se termină abia pe 11 martie la ora 12. Toate detaliile sunt pe pagina specială nwradu.ro/nokia, iar concursul vă oferă posibilitatea unui training făcut de specialişti Nokia din Tampere, Finlanda, un weekend la munte pentru maratonul de programare plus premii de 400, 1000 sau 10.000 de euro pentru un total de 15.800 de euro.

Iată mai multe detalii aflate de la organizatori:


Pe parcursul celor 2 zile de training, 24-25 martie, care va avea loc la hotelul Novotel din Bucureşti, echipele câştigătoare vor participa la o sesiune de training unde vor fi acoperite toate etapele parcurse în dezvoltarea de aplicaţii utilizând Qt SDK, începând cu utilizarea framework-ului pentru UI, QtQuick, integrarea de capabilităţi mobile cu API-urile QT Mobility şi implementarea rezultatelor pe un terminal Nokia. Trainer-ul este Tony Torp, profesor la Universitatea din Tampere.

După cele 2 zile de training, ne vom muta la munte unde pe parcursul a 36 de ore, cu ajutorul informaţiilor acumulate în timpul training-ului şi a asistenței reprezentanţilor Nokia, ideile vor fi tranformate în aplicaţii. Atât tabăra de creaţie din weekend, cât şi trainingul sunt oferite de Nokia şi presupune prezenţa voastră şi o tonă de entuziasm:)

24-25 martie: Training în Bucureşti – oferim cazare o noapte echipelor din provincie, nu şi transport.
25-27 martie – Tabăra de la munte – totul este asigurat de Nokia.

Aşadar, dacă nu sunteţi programatori, măcar daţi vorba mai departe prietenilor.

    2 comentarii

  1. Porcarii de marketing. Programatori cu entuziasm :) )
    Mergeti la munte, va aratam ce frumos e pe geam , munciti 3 zile de rupeti si la sfarsit va asteptam sa va aratati entuziasmul.
    Ca sa nu mai imi amintesc de limbajul ala QT pe care presupun ca il stiu 10 oameni in Ro, il inveti in 2 zile (mult, eu mandarina am invatat-o intr-o noapte) si trebuie sa bei 10 nopti ca sa il uiti ca oricum e inutil dupa aceea

      (Citează)

  2. Salutare.
    Am o intrebare: cum anume se puncteaza originalitatea? de exemplu, daca vin cu un joc gen x si 0, cu levels, adica il fac mai complicat, mai greu, chiar sa se joace si online, cum se caracterizeaza acest joc? original sau nu?
    in ziua de azi, s-a implementat cam orice…nu poti sa spui ca ai un joc 100% original.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus