un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri noi

23 Mar 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Nu mai am timp să mă joc pe calculator, dar titlurile mari le urmăresc şi măcar un pic stau pe capul lor. Iar această perioadă este una prolifică pentru jocuri, recent apărând sau fiind pe cale de apariţie titluri precum:

  • Dragon Age 2 – un RPG pe care îl joc acum, deşi totul se întâmplă în acelaşi oraş şi asta e cam trist.
  • Total War Shogun 2 – am citit că e şmecher de tot la partea de strategie.
  • Assassin’s Creed Brotherhood – una din seriile mele preferate.
  • Crysis 2 – trebuie să apară şi sunt curios dacă va revoluţiona grafica pe PC aşa cum a făcut-o primul titlu. Să vedem şi dacă îmi va rula ok.

Absurd mi se pare titlul din imagine. The Sims, varianta medievală. Asta lipsea. Bănuiesc că lui îi alegi armurile şi pelerinele, te îngrijeşti să-i dea calului de mâncare şi să vorbească politicos cu servitoarea care îi transmite nevestei ce doreşte soţul să-i spună. Pe ea o duci la biserică o oră în fiecare zi, apoi creşti copiii câte 5 ore pe zi (că n-au şcoală) şi ai grijă ca aceştia să răspundă politicos părinţilor şi să fie respectuoşi cu ceilalţi. Sau nu ştiu ce trebuie făcut, dar apoi ce ar urma? The Sims în Roma antică, unde şi el şi ea fac sex anal? The Flintstone Sims, unde tot ce le trebuie e o peşteră deasupra capului şi o bâtă în mână şi se rezolva orice problemă?

Aştept Mass Effect 3. La sfârșitul anului :|

    15 comentarii

  1. Ar mai fi si The Witcher 2 inainte de Mass Effect 3.

      (Citează)

    • @Nihasa: de unde stii de Crysis 2, ca inca n-a aparut decat o clona…. DA2 e misto, doar faptul ca se intampla in acelasi loc ma deranjeaza.

      @Carcotasu: pe Brotherhood ma bag si eu in curand, AC2 a fost marfa rau.

        (Citează)

  2. Sims medieval pare sa fie chiar interesant.

    Dragon Age 2 a fost o porcarie ce iti dadeai seama din demo.

    Crysis 2 arata bine dar ca gameplay este ordinar.

      (Citează)

  3. Esti rau cu privire la Sims. Eu il joc pentru ca imi place sa o fac pe arhitectul si nici un soft nu iti ofera atatea posibilitati de design ca sims ( soft de amatori, evident). Si unele addon-uri iti ofereau posibilitatea sa explorezi piramidele, china sau sa te joci pe post de pompier. La fel pot sa zic si eu despre crysis ca e un prepelix cu poze mai frumoase :)

      (Citează)

  4. Dragon Age 2 – l-am terminat saptamana trecuta. Mie mi-a placut. Astept un addon ceva…
    Assassin’s Creed Brotherhood – ma delectez cu el de saptamana trecuta. Sunt fan al seriei, deci….the liberation of Rome has begun :)

      (Citează)

  5. Am avut acces la beta si am jucat vreo 2 ore.

      (Citează)

  6. Radule , iti recomand Darksiders , pentru mine a fost cel mai marfa joc jucat ever , l-am jucat pe PC , insa ce-i drept l-am jucat cu un controler de XBOX , insa merge si cu cel de PS. Povestea este foarte bine pusa la punct , scenariul si vocile personajelor iar foarte bine facute , grafica mi se pare foarte frumoasa iar gameplay-ul marfa .

    Si eu eram in cautare de jocuri sa mai omor timpul , am incercat Dragon Age 2 insa mi s-a parut slat , mai ales ca trebuia sa controloez 5 persoane si cel mai enervant lucru era controlul camerei .

    Incerca Darksiders , si nu vei regreta , e un fel de Zelda and God of War = Love

      (Citează)

    • Am terminat Darksiders luna trecuta. L-am vazut intr-un top al celor mai bune jocuri din 2010, pe IGN, si mi-a placut. Foarte bun jocul intr-adevar. N-am jucat Zelda, nici God of War (desi ar trebui sa-l iau pt PS3).

        (Citează)

  7. Ai jucat jocul de la A la Z ca sa-l termini sau te-ai chinuit sa iei si cuferele , sa iti faci Armura si Vietile … ?
    Eu am stat de ele si le-am cules pe toate , m-am uitat pe youtube pe unde sunt ascunse , bine , mi-a si placut sa le caut , m-a cam dezamagit lupta de final ca l-am facut din prima , mai ales ca la primul boss din joc m-am chinuit 3 ore :))

      (Citează)

  8. Ai ps3 şi nu ai jucat god of war? Măcar uncharted ai jucat? Hai că acum a apărut firmware modificat şi poţi rula homebrew!

    Eu am terminat toate cele 5 gow.

      (Citează)

    • @Linux: sefu, eu ma pricep asa la jocuri, am putut sa-l bat pe ala la final fara sa fie nevoie sa ma duc dupa el cu 17 vieti si armuri de Robocop :P

      @nashu: nu, nu prea am mai avut timp. Sunt in plan GoW 3, Uncharted 2, Killzone, MGS4, Final Fantasy… ehe, timp sa fie. Iti recomand Darksiders asta de care zice Linux, chiar e foarte misto jocul.

        (Citează)

  9. Brotherhood a fost ok, mai slab decat AC2 [parerea mea] + ca sfarsitul te face sa dai pumni in pereti

      (Citează)

  10. Joaca Uncharted inainte de Uncharted 2! La fel GOW si GOW2 inainte de GOW3.

      (Citează)

  11. @koltzu: corect, pe mine m-a dezamagit finalul. :(

      (Citează)

  12. Cica Crysis 2 e bazat pe un engine proiectat pentru console. Nu l-am incercat pe PC, doar pe PS3 dar un prieten care il are pe PC zice ca la mine se misca mult, mult mai fluid decat la el. Si nu are chiar o conserva. De fapt, placa lui video a costat cat tot PS3-ul. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus